Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Nu mai căuta fericirea în același loc în care ai pierdut-o”.

Fericirea, este dorința umana a fiecăruia dintre noi.Singurul lucru pe care nu îl puteți dori vreodată mai puțin.Și totuși, prea mulți dintre noi o căutăm în locurile greșite.Mai rău, chiar și în același loc în care am pierdut-o.

Ți s-a întâmplat să revii la același vechi loc de muncă la care ți-ai promis că nu vei mai reveni niciodată.Să te întorci cu fostul tău și să fii supărat când lucrurile încep să meargă din nou în jos.Să cazi înapoi în aceleași modele vechi, toate prea familiare.Aș presupune că știm în spatele minții noastre că ne jucăm cu focul.Că știm să alegem calea periculoasă și totuți ne sumăm acest risc.

Viața este un profesor dificil și cu toții avem multe de învățat pe parcurs de la ea.Cu toate acestea, mai există unele capcane în care putem evita să cădem pentru a reduce riscul de a fi rănit.Nu uitați că felul în care vedeți viața este doar o reflectare a modului în care vă vedeți pe voi înșivă.Lucrurile nu sunt niciodată așa cum par.Viața nu este un basm în care totul este roz, iar ceva ce odată îți rupe inima, probabil că o va face din nou.Dar de ce ne întoarcem să căutăm fericirea acolo unde am pierdut-o? De parcă un moment de durere profundă nu ar fi fost suficient, ne întoarcem. Ca și jucătorii, care cred că de data asta o să aibă mai mult noroc și vor câștiga în sfârșit marea lovitură, și încearcă din nou și din nou.Sperând imposibilul.

Nu există scurtături sau trasee rapide spre fericire.Dacă ar fi fost așa de simplu, probabil că am fi auzit deja despre asta.Aveți grijă cum vă trăți viața.Nu alegeți să fiți răniți din nou.Nu așteptați niciodată nimic.De la oricine.Lucrurile nu se vor întâmpla așa cum le imaginăm în mintea noastră.Lucrurile nu vor fi întotdeana pe placul nostru.Fericirea nu este ceva gata făcut, ea vine din faptele tale.Și precum spunea și Dalai Lama în învățurile sale, drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort și timp.

Prin urmare, este aproape imposibil să găsești fericirea în același loc în care ai pierdut-o și va trebui să te pregătești pentru a explora noi orizonturi, atât în interiorul tău, cât și în afara ta. La urma urmei, fericirea este și cercetare, surpriză, curiozitate și descoperire.

loading...

Add comment