Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
bebelus

Miracolul zilei tale de naștere.Iată ce ți-a fost scris încă de la naștere.

Zilele de naștere sunt zile speciale.Astrologic vorbind, ziua în care te naști definește relația divină a unui individ cu zilele și trăsăturile de personalitate bazate pe aceasta.Hai să vedem în continuare ce spune astrele despre zilele săptămânii în care v-ați născut!

Luni este condusă de Lună, care, conform astrologiei, este o entitate maternă înrădăcinată în dedicarea bunătății și familiei. În acest sens, oamenii născuți în zilele de luni sunt materni, sensibili, adaptabili și amabili.Cele mai potrivite locuri de muncă pentru aceste persoane sunt cele care au legătură cu comunicarea, călătoriile și arta. De obicei, se simt inconfortabil lucrând într-un laborator sau într-un mediu birocratic.

În mitologia greacă și romană, Marte (sau Ares) este Zeul Războiului, așa că oamenii născuți în zilele de marți vin cu un spirit de foc, de luptă. Acești oameni sunt curajoși, nerăbdători, energici, activi și mânați să reușească, uneori la greșeală.Un lucru este cert: dețin controlul și se simt bine cu ei înșiși în locurile de muncă în care li se cere multă responsabilitate.

Mercur este zeul finanțelor, al călătoriilor și al comunicării – poate vă amintiți de omologul său grec, Hermes, ca zeul purtător de pantofi sport și ochelari de soare din filmul Disney Hercules – și așa se vede că copiii de miercuri sunt foarte comunicativi. Sunt, de asemenea, versatili și puțin neglijenți, deși la fel sunt cei mai buni dintre noi.

Joi este legată de planeta Jupiter. Cei născuți într-o zi de joi sunt în mod natural bine înrădăcinați cu înțelepciune și răbdare. Norocul este de partea lor și de proiectele lor, pe care de obicei le pregătesc până la cele mai fine detalii și au șanse mari de succes. Carierele care li se potrivesc cel mai bine sunt de obicei cele din industrie, bancar, comerț și comerț. Au o mare nevoie de autoritate în relațiile amoroase și acest lucru este clar vizibil în cercul personal și familial. Cu toate acestea, ei sunt în general foarte loiali, dar nu tolerează nici un fel de trădare atât în dragoste, cât și în prietenie.

Vinerea este condusă de Venus, planeta iubirii, echilibrului, frumuseții, romantismului, eleganței și plăcerii. Bebelușii Lucky Friday sunt niște animale sociale, artistice și obsedați de frumusețe și dragoste, deși pot fi și de-a dreptul narcisiști.Dragostea este cel mai important lucru din viața oamenilor născuți vineri.

În cele din urmă, copiii de sâmbătă vin datorită lui Saturn, zeul bogăției, libertății și agriculturii (zeii aveau o mulțime de îndatoriri în timpul romanilor). În mod tragic, acest lucru nu înseamnă că bebelușii de sâmbătă vor crește și vor deveni bogați, dar vor fi modesti, studioși, înțelepți, practici și stricți – și, conform verselor, sunt muncitori din greu.

Potrivit astrologiei, oamenii născuți duminică sunt rațe norocoase. Steaua lor conducătoare este Soarele, ceea ce înseamnă de obicei că vor fi strălucitoare, creative, îndrăznețe și zgomotoase.Copilul de duminică „își caută adesea calea, iese în evidență într-o mulțime și caută lumina reflectoarelor”.

loading...

Add comment