Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
persoana-care-nu-te-iubeste

Un psiholog renumit – despre cum arată persoana care nu vă iubește

Anna Kiryanova este cunoscută ca unul din cei mai buni psihologi din Rusia. În același timp, Kiryanova a devenit cunoscută atât în calitate de prezentator TV, cât și în calitate de autor de cărți, articole și chiar versuri.

În acest articol, am decis să le împărtășim cititorilor noștri o viziune neobișnuită a Annei Kiryanova despre ceea ce reprezintă ”neiubirea”.

Neiubirea – este atunci când nu ai voie să intervii. Să vorbești, să râzi sau să îmbrățișezi persoana. Nu poți vorbi despre ceea ce simți – sunt lucruri neimportante, nu sentimente. Nu poți cere nimic – trebuie să înțelegi că acum este o situație dificilă.

Oricum nu ai nevoie de nimic, nu-i așa? Nu poți să contezi pe ajutorul persoanei, pentru că oamenii maturi trebuie să facă totul singuri. Chiar dacă au doar cinci ani! Este deja o vârstă suficient de mare. Iar dacă ai 35 de ani înseamnă că ești deja un om bătrân. Și nu trebuie să te îmbraci atât de frumos la o vârstă respectabilă.

Neiubirea – este atunci când nu ești certat prea tare, dar nici nu ești lăudat. Ești neobservat. Când îți este incomod să mănânci față de persoana apropiată – pentru că el ar putea să-ți spună că mănânci prea mult. Iar ceea ce ai gătit tu, persoana apropiată va mânca fără a spune nimic. Și nu-ți va aprecia efortul pe care îl depui când faci curățenie sau îngrijești florile.

Neiubirea- este atunci când nu ai voie nimic. Atunci când ești enervant, deranjant, vorbești doar aberații și trebuie să stai doar într-un colț și să aștepți când vei fi scoasă la plimbare. Și nu ai voie să plângi sau să te opui. Stai și așteaptă! Când nu te apără, dar îți spun: Este vina ta! – aceasta este neiubirea.

Când nu ți se fac cadouri – este neiubire. Când îi pare rău pentru banii cheltuiți pe tine – este neiubire. Nu este ură! Dar uneori este mult mai rău decât ura, deoarece urăsc pentru ceva, de exemplu din invidie. De la ură poți pleca sau să te opui. Neiubirea – este fără motive.

Chiar dacă ți se spune ”Te iubesc, dar lasă-mă în pace!”. Aceasta și este neiubirea. Și din cauza ei mor oameni. Mai ales bătrânii, copii și câinii. Și adulții sensibili sau care sunt lipsiți de apărare.

Neiubirea îl face pe om să fie timid, ciudat, urât și mereu încordat; el mereu se teme să strice totul, să împiedice, să enerveze…

Și nu ai ce face în această situație, trebuie doar să găsești forța să-ți strângi lucrurile și să pleci.

Sau măcar să conștientizezi clar că aceasta este neiubire. Nu iubire.

Sursa: https://fasingur.me/un-psiholog-renumit-despre-cum-arata-persoana-care-nu-va-iubeste/

loading...

Add comment