Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
vultur

Când ajunge la bătrânețe,vulturul face un lucru uimitor, pregătindu-se de o nouă etapă a vieții.Oamenii ar trebui să se inspire din această poveste.

Vulturul are cea mai lungă durată de viață din specia sa și poate trăi până la 70 de ani… dar pentru a ajunge la această vârstă, vulturul trebuie să ia o decizie grea. În al 40-lea an, ghearele lungi și flexibile nu mai pot apuca prada care servește drept hrană, ciocul lung și ascuțit devine îndoit și aripile sale bătrâne și grele, datorită penelor groase, se lipesc de piept și îngreunează zborul.Atunci vulturul are două opțiuni.Fie moare, sau trece trece printr-un proces dureros de schimbare care durează 150 de zile.Procesul necesită ca vulturul să zboare pe un vârf de munte și să stea pe cuibul său. Acolo, vulturul își lovește ciocul de o stâncă până îl smulge și așteaptă ca un nou cioc să crească din nou.

Își va smulge ghearele și, când ghearele noi vor crește înapoi, vulturul începe să-și smulgă penele vechi. După cinci luni, vulturul își ia faimosul zbor al renașterii și mai trăiește încă 30 de ani.Ciocul și ghearele sunt esențiale pentru capacitatea vulturului de a prinde și de a consuma alimente. Niciun vultur nu poate supraviețui fără cioc sau gheare.

Dominator, voinic, independent, vocal, competitiv și perspicace. Cum să motivezi un vultur: recunoaște-le succesele, oferă-le variații și dă-le statutul la care tânjesc.Vulturii se împerechează pe viață. Uneori, masculul și femela migrează separat, dar se reîntâlnesc întotdeauna primăvara pentru a se reproduce.Toate păsările de pradă au o vedere excelentă la distanță, dar vulturii ies în evidență. Ei pot vedea clar de aproximativ opt ori mai departe decât pot oamenii, permițându-le să repereze și să se concentreze asupra unui iepure sau alt animal la o distanță de aproximativ două mile.

Aceasta este o poveste inspiratoare care a circulat pe scară largă pe internet de ani de zile. Este o poveste a transformării și hotărârii de a trăi. Atractia largă a acestei povești vorbește despre puterea extraordinară a vulturului de a captiva și inspira ființele umane. Deși această poveste este inspiratoare și ne poate oferi o modalitate de a reflecta asupra propriei noastre călătorii în viață, povestea este doar asta, o poveste minunată de inspirație și motivație.

Această poveste ne ajută să ne gândim de ce este nevoie de schimbare? De multe ori, pentru a supraviețui, trebuie să începem un proces de schimbare. Uneori trebuie să scăpăm de vechile amintiri, obiceiuri și alte tradiții din trecut.

loading...

Add comment