Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Uneori, trebuie doar să auzi cât de mult însemni pentru cineva.

Cu toate că mulți dintre noi nu recunoaștem cât de mult înseamnă pentru noi să auzim de la cei dragi lucruri frumoase, acestt lucru ne face extrem de fericiți.Auzind „te iubesc”, „ești cea mai importantă persoană din viața mea” sau un „mulțumesc că ai fost alături de mine” este foarte important. La urma urmei, nu există nimic mai prețios pe această lume decât dragostea și recunoașterea familiei și prietenilor noștri.Și dacă îți dorești să auzi acest lucru de la persoanele dragi, nu te face să fii slab.Înseamnă că ești o persoană sensibilă, care are o inimă de oferit și vrea să dea și să primească dragoste.

Adevărul este că sunt o mulțime de modalități de a arăta că iubești pe cineva.Desigur, cuvintele nu înseamnă nimic dacă nu corespund acțiunilor noastre, dar expresia verbală a afecțiunii pe care o simte cineva pentru tine este extrem de puternică.Mai mult, uneori sentimentele sunt ascunse adânc în sufletele noastre. Deci, „doar știind” cât de mult ne iubește cealaltă persoană nu este suficient. Amintiți-vă: o relație puternică, de lungă durată, nu ar putea merge fără expresii verbale explicite ale emoțiilor pe care cei doi parteneri le împărtășesc unul pentru celălalt.

Cuvintele de dragoste sunt, de asemenea, motivante, inspirate și energizante. Ascultarea cuiva care își exprimă aprecierea față de noi este o alinare pentru urechi și aduce fericire și satisfacție. Întărește legătura pe care am stabilit-o cu acea persoană.De asemenea, face ca relația să se desfășoare mai ușor, deoarece cuvintele care reflectă acțiunile noastre, cresc încrederea în partenerul nostru.

Un alt fapt important este că și copiilor mici trebuie să li se spună că sunt iubiți. De fapt, ei sunt cei care trebuie să o audă cel mai mult. Copiii nu pot întotdeauna să înțeleagă că cineva îi îngrijește prin acțiunile persoanei respective, dar se vor simți întotdeauna iubiți dacă li se spune că sunt.Amintiți-vă că nimic nu este mai important pentru încrederea copilului decât a avea părinți care își arată în mod constant dragostea și le spun copiilor cât de mult îi iubesc.Din păcate, copiii crescuți de părinți reci emoțional sunt nesiguri și neconfidenți.Ei cresc astfel și comportamentul îndepărtat al părinților le afectează de obicei întreaga viață. Deci, dacă dorim ca, copiii noștri să crească în pace cu ei înșiși, să fim încrezători și inteligenți, trebuie să comunicăm cu ei și să nu încetăm niciodată să arătăm și să spunem cât de mult ne pasă de ei.

Comunicarea este o parte vitală a fiecărei relații. De aceea, exprimarea sentimentelor noastre pe calea potrivită poate fi cheia unei reușite de lungă durată. Așadar, nu uita niciodată să folosești eficient limbajul când vine vorba de iubire.Uneori trebuie doar să auzi cât de mult însemni pentru cineva.

loading...

Add comment