Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii de știință dezvăluie de ce o viață simplă îi face pe oameni mai fericiți.

Avem atâtea facilități moderne, dar viața noastră a devenit mai complicată și mai agitată ca niciodată. Mulți oameni vor să se întoarcă la vechile moduri de a face lucrurile. Acest lucru se datorează faptului că viața noastră accelerată a afectat stresul și nivelul de fericire. Lucrăm continuu pentru a obține venituri mai mari, mai multe beneficii și recompense.Viața nu trebuie să fie atât de stresantă și împovărătoare. Cu toate acestea, uneori este.

Poate că obsesia noastră pentru materialism, bani și diferite stimulări senzoriale joacă un rol important în viață.De multe ori ne sacrificăm sănătatea și fericirea doar pentru câțiva lei în plus.Dacă doriți să vă sporiți fericirea, simplificarea vieții dvs. ar trebui să devină o prioritate. Cu cât trebuie să vă faceți griji mai puțin, cu atât puteți petrece mai mult timp conectându-vă cu cei dragi, având grijă de dvs. și bucurându-vă de viața pentru care lucrați atât de mult să o mențineți.

Oamenii de știință dezvăluie de ce o viață simplă crește fericirea.Iată motivele pentru care oamenii sunt fericiți atunci când își simplifică viața.

 1. Ai mai mult timp să afli lucruri despre tine.
  A merge în interiorul tău pentru a căuta răspunsuri devine mult mai ușor atunci când renunți la toate distracțiile din viața ta. Dacă vă gândiți la asta, majoritatea dintre noi petrecem majoritatea timpului încercând doar să ne umplem viața cu tot felul de lucruri inutile.Fie că vă petreceți timpul vizionând seriale, videoclipuri, cumpărând online sau derulând pe rețelele de socializare, creierul dvs. nu are prea mult timp să se odihnească. Dacă îți iei timp să reflectezi și să meditezi, vei găsi mult mai multă pace și împlinire în viața ta.Dacă vă schimbați atenția de la câștigarea de obiecte materiale și divertisment la o viață de simplitate și pace, veți descoperi că fericirea dvs. crește în timp.
 2. O viață simplă îți va îmbunătăți relațiile.
  În lumea modernă, avem adesea foarte puțin timp pentru a petrece legături între noi. După muncă, ne ocupăm de copii, de curățarea casei, plata facturilor și alte lucruri.Distragerea atenției noastre, cum ar fi rețelele sociale și serialele, duc la deconectare pe care majoritatea dintre noi o simțim și în aceste vremuri.În plus, prietenii de calitate ne pot îmbunătăți sănătatea. Un studiu de la Harvard a constatat că păstrarea prietenilor apropiați poate ajuta la creșterea sănătății creierului, ceea ce arată de ce ar trebui să ne prioritizăm relațiile.
 3. Vei avea mai mulți bani.
  Trăind o viață mai simplă, veți reduce drastic consumul, ceea ce va aduce mai mulți bani în portofel. Nu trebuie întotdeauna să-ți folosești banii pentru a cumpăra cel mai recent iPhone sau gadget în trend care oricum oferă satisfacție temporară.Simplificarea finanțelor înseamnă că veți avea mai puține datorii și, prin urmare, mai puțin stres în general.Poți avea o viață simplă, cu mai multă fericire, aruncând o privire bună și dură asupra finanțelor tale.Poate părea dificil sau de-a dreptul neplăcut să eviți toate plăcerile vinovate din lumea noastră, dar te vei simți mai organizat și mai fericit în timp. Economisirea de bani înseamnă că veți avea mai mult pentru a investi în alte investiții care creează o viață mai fericită pe termen lung.
 4. Te vei bucura de o sănătate mai bună.
  Simplitatea vieții vă poate îmbunătăți și sănătatea în timp. Când nu vă concentrați atât de mult asupra bunurilor materiale, aveți mai mult timp să vă petreceți sănătatea, familia, prietenii și alte lucruri semnificative. Mulți dintre noi lucrează atât de mult doar pentru a menține un anumit stil de viață. Dar uităm că avem nevoie doar de câteva lucruri în viață pentru a fi fericiți.

Nu trebuie să facem viața atât de complicată. Putem începe prin reducerea achizițiilor, monitorizarea timpului nostru pe rețelele sociale și trăirea mai conștientă.Astfel, putem avea cu toții o existență mai fericită. Ne putem bucura de o sănătate mai bună și putem petrece mai mult timp cu prietenii și familia.

loading...

Add comment