Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Încrederea durează ani să o construiești, secunde să o rupi, și o veșnicie să o repari”

Unul dintre cele mai valoroase bunuri pe care le putem avea în viață este să fim demni de încredere. Este ideală în viață, fie în afaceri, fie în relațiile cu prietenii sau în familie. Când puteți avea încredere într-o persoană, se creează o legătură de loialitate foarte puternică. Și când cineva poate avea încredere în tine, îți dă aceași legătură de loialitate înapoi. Este mai valoros decât orice sumă de bani sau putere, deoarece încrederea nu poate fi cumpărată, ci doar căștigată în timp. Încrederea poate fi permanentă dacă faci lucrurile potrivite și faci lucrurile așa cum trebuie.

Este nevoie de timp și efort pentru a construi încrederea. Acțiunile de zi cu zi ar trebui să afirme în mod constant încrederea pe care o poți avea într-o persoană. Este nevoie de mult efort din partea dvs pentru a le arăta celor din jur că pot avea încredere în tine. Și, din păcate, poate fi ruptă într-o fracțiune de secundă, fără să-ți dai seama. Chiar și o mică minciună poate să distrugă ani de încredere. Și odată ce încrederea este compromisă, va dura mult timp să o poți recăștiga, sau chiar o eternitate uneori nu este de ajuns.Dacă nu depuneți eforturi consecvente pentru a întări încrederea cuiva în dvs., atunci puteți fi siguri că încrederea va dispărea pentru totdeauna.

Un exemplu foarte bun, este atunci când îți întemeiezi o relație cu o persoană. Când încrederea într-o casă este încălcată, va fi foarte greu să mai poți merge mai departe. Nu vei fi capabil să controlezi incertitudinea pe care o vei simți.Vei începe dintr-o dată să te întrebi dacă mai există și alte lucruri pe care nu le știți sau alte minciuni, pe care nu le-ați recunoscut. Poți deveni paranoic. Și paranoia face dificilă recaștigarea încrederii sau chiar imposibilă.

Relațiile sunt dependente de încredere. Odată ce încrederea a dispărut, nu este neobișnuit ca alte aspecte ale unei relații să se prăbușească.Ușor, ușor acea relație nu va mai avea viitor.

Încrederea este cu adevărat cel mai mare lucru pe care oricine dintre noi îl poate avea. Trebuie să fim demni de încredere și trebuie să alegem cu înțelepciune pe cei pe cei în care ne vom încrede. Când aflați ca anumiți oameni nu sunt de încredere în viața voastră, îndepărtați-i cât mai repede. Iar când găsiți acei oameni rari care au demonstrat de-a lungul timpului că pot fi de încredere, păstrați-i aproape și nu lăsați-i să plece.

loading...

Add comment