Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Liam Neeson: „Dragostea nu doare. Trăiește și iubește în fiecare zi ca și cum ar fi ultima!”

Toată lumea spune că dragostea doare. Dar acest lucru nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. A pierde pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu dragostea, dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din această lume care acoperă toate durerile și face pe cineva să se simtă din nou minunat.

Celebrul actor Liam Neeson a suferit foarte mult după tragicul accident de schi suferit de soția lui, Natasha Richardson în urma căruia aceasta a încetat din viață la 45 de ani. Actorul a împărtășit un mesaj cu fanii de pe rețelele de socializare amintindu-și de regretata sa soție.El a sfătuit pe toată lumea să-și prețuiască partenerii și să profite la maxim de fiecare dată împreună.

„Se spune că cel mai greu lucru din lume este să pierzi pe cineva pe care iubești. Cineva alături de care ai îmbătrânit și l-ai urmărit crescând în fiecare zi.Cineva care ți-a arătat cum să iubești. Este cel mai rău lucru care s-a întâmplat oricui. Soția mea a murit pe neașteptate.Mi-a adus atâta bucurie. A fost totul pentru mine. Cei 16 ani în care am fost soțul ei m-a învățat să iubesc necondiționat.Trebuie să ne oprim și să fim recunoscători pentru oamenii de lângă noi. Pentru că, viața este foarte scurtă. Petreceți timp cu cei dragi.Tratează-i bine. Pentru că, într-o zi, când îți vei ridica privirea de pe telefon, nu vor mai fi acolo.Ceea ce am învățat cu adevărat cel mai mult este să trăiesc și să iubesc zilnic, ca și cum ar fi ultima mea zi. Pentru că, într-o zi, va fi.Asumă-ți riscuri și du-te să trăiești viața.Spune-le celor pe care îi iubești, că îi iubești zilnic. Nu-ți va lua niciun moment. Viata merita traită.”

Acesta a fost mesajul impresionant postat de actor.Foarte adevărat este ceea ce spune Liam Neeson.Dumnezeu decide pentru fiecare o perioadă de viaţă, însă fiecare om decide cum şi-o trăieşte.Viaţa e preţioasă și fragilă.În clipa asta eşti, în clipa următoare te-ai dus.

loading...

Add comment