Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii te rănesc,îți pietrifică inima și apoi îți reproșează că te-ai schimbat.

Majoritatea dintre noi suntem răniți de cineva pe care îl cunoaștem, iar aceste răni sunt mai profunde și mai dureroase, deoarece o persoană care ar trebui să fie sursa iubirii trădează brusc această iubire – intenționat. sau altfel.Este greu de recunoscut, dar, oriunde există o relație, fie ea de prieten, dragoste sau alt tip, există posibilitatea ca cineva să fie rănit.De obicei, când ai așteptări foarte mari la cei din jur, ajungi să fii dezamăgit.

Oamenii te rănesc și îți pietrifică inima.Un frison dureros afectează partea cea mai adâncă din tine. Este frisonul rău al cuiva care nu se gândește la tine, te neglijează, îți spune brusc cuvinte răutăcioase sau face ceva neașteptat.Nu există iubire fără durere și nu există viață fără durere. Durerea este modul în care dobândim înțelepciunea.

Adevărul este că nimic nu te va schimba mai mult decât să fii rănit de cineva.Încetezi să mai crezi în minuni de când visele tale au devenit coșmaruri.Durerea schimbă oameni; de cele mai multe ori în bine, dar atunci când oamenii suferă, încearcă să facă tot ce pot pentru a o evita, nu vor ca inima lor să se afunde din nou în pământ, nu vor să plângă din nou incontrolabil și nu vor să se simtă din nou slăbiti.Durerea este o stare mentală.Ea îți schimbă inima și te face să nu vrei să o mai oferi atât de ușor, să iubești din nou sau să ai încredere din nou.

Uneori mi-aș dori ca durerea să nu ne schimbe, aș vrea ca durerea să nu ajungă atât de adânc la noi, încât să putem iubi, trăi, spera și visa, așa cum eram înainte. Să putem crede în fericire și în minuni așa cum ne-a obișnuit.Uneori mi-aș dori să putem schimba durerea în loc să ne schimbăm durerea, astfel încât să găsim o cale de a fi din nou noi înșine, de a fi oamenii cu care eram înainte de a ne pietrifica inima.

Nu lăsați durerea să vă afecteze, ci invitați durerea să se transpună în putere.

loading...

Add comment