Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Persoanele care te rănesc gratuit,într-o zi vor afla pe propria piele,că în viață totul se plătește.

Toți cei care v-au rănit vreodată, v-au trădat sau v-au provocat dureri, se vor confrunta într-o bună zi cu același fel de durere.Pentru că, în viațăa totul se plătește.Într-o zi, universul va porni asupra lor, la fel cum s-a pornit asupra ta.Nu este vorba doar de karma. Acesta este adevărul din spatele ființei umane.Toți suferim. Unii dintre noi, poate mai mult decât alții și asta poate părea nedrept, dar viața are un mod de a ne face pe toți să luptăm la un moment, când ne așteptăm cel mai puțin.Lupta cu suferința este rațională.

Atunci când cineva ne rănește,tot ce ne dorim este răzbunarea.Vrem să-i facem rău. Vrem să le provocăm durere, genul de durere pe care ni l-au provocat. Așteptăm universul să le pornească, așteptăm o formă de revendicare, dinții noștri încleștați în jurul cuvântului răzbunare ca un câine cu un os. Și atunci când nu se va întâmpla, devenim disperați.

Și într-o zi, în cel mai rău moment, în cel mai rău mod, ceea ce ți-a făcut acea persoană se va întoarce la ei într-un mod în care nici măcar nu te-ai gândit.Există un fapt simplu despre energie. Vei primi înapoi ceea ce ai pus pe lume. Dacă cineva este genul de persoană care rănește în mod deliberat pe alți oameni, este profund neiertător față de cei care i-au rănit accidental sau le-au provocat dureri, acționează într-un mod rrău, poți paria că într-o bună zi, tot ceea ce le provoacă altora le va reveni.Puteți să le numiți consecințe, karma, dar la sfârșitul zilei, primiți înapoi ceea ce faceți.Într-o zi, acești oameni vor fi dezbrăcați de puterea lor, indiferent dacă este în grupul lor social, la locul lor de muncă, în familia lor și când sunt, când se vor simți în sfârșit la fel de fragili și fără apărare, precum i-au făcut pe ceilalți să se simtă.

De aceea, nu renunța niciodată să fii un om bun,chiar dacă cei din jur nu merită asta.Invata doar din experienta pe care ti-o ofera universul. Îndurerați, lăsați lacrimile să cadă, luați ce este bine din ea, apoi ridicați-vă și spuneți la revedere monștrilor care v-au rănit și v-au provocat acest tip de durere, cu înțelegerea că într-o zi, ei vor primi aceeași durere.

loading...

Add comment