Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
obiceiuri-rele

5 obiceiuri rele care afectează greutatea și încetinește slăbirea

Creșterea în greutate este o problemă cu care se confruntă tot mai multă populație în ultima vreme.Cu toții avem obiceiurile noastre, unele bune și altele rele.Însă, există câteva obiceiuri rele ce pot încetini slăbirea.Obiceiurile noastre joacă un rol important în modul în care se desfășoară viața, ele determină multe dintre lucrurile care ți se întâmplă în viață.O greutate sănătoasă reduce riscul multor probleme de sănătate, cum ar fi diabetul și bolile de inimă. De aceea, este important să avem grijă la obiceiurile noastre de zi cu zi.Iată în continuare 5 obiceiuri rele care afectează greutatea și încetinește slăbirea.

 1. Nu bem suficientă apă.
  Mulți dintre noi suntem deshidratați în mod regulat fără să ne dăm seama. Dacă ți-e sete, acesta este un semn că corpul tău este deja deshidratat.Apa reprezintă cea mai mare parte a corpului tău, așa că este esențial să bei o cantitate suficientă, deoarece joacă multe roluri vitale. Ajută digestia, ajută la circulația sângelui și chiar vă împrospătează respirația.O persoană obișnuită ar trebui să urmărească undeva între 6 și 12 pahare de apă în fiecare zi.
 2. Nu consumăm suficiente proteine.
  Este important să consumi suficiente proteine pentru a obține o pierdere sănătoasă în greutate. Proteinele te mențin sătul pentru o perioadă mai lungă de timp și măresc rata la care corpul tău arde calorii. Doar consumul de proteine crește metabolismul cu 20-30%, comparativ cu 5-10% pentru carbohidrați și 3% sau mai puțin pentru grăsimi, ceea ce duce la o scădere în greutate.
 3. Nu dormim suficient.
  Este important să dormi suficient pentru menținerea sănătății generale. Dormitul mai puține ore poate crește riscul de boli, inclusiv boli de inimă, diabet și depresie. Somnul inadecvat vă poate reduce rata metabolică și vă poate crește șansele de a crește în greutate.Mai multe studii arată că somnul inadecvat poate, de asemenea, să scadă rata metabolică și să crească probabilitatea de a crește în greutate
 4. Mănânci prea puține calorii.
  Mâncatul a prea puține calorii poate provoca o scădere majoră a metabolismului.Deși este necesar un deficit de calorii pentru pierderea în greutate, poate fi contraproductiv ca aportul caloric să scadă prea mult. Când îți scazi drastic aportul de calorii, corpul tău simte că alimentele sunt rare și scade rata cu care arde caloriile.Deci, în concluzie încetinește slăbirea.
 5. Un stil de viață sedentar.
  Evitarea mișcării duce la o cădere semnificativă a numărului de calorii pe care le arzi în fiecare zi, ceea ce încetinește slăbirea.În special, mulți oameni au stiluri de viață sedentare care implică în principal un job la birou, ceea ce poate avea efecte negative asupra ratei metabolice și a sănătății generale.

Știind toate aceste lucruri, va fi mult mai ușor să le evitați de acum înainte.Vechile obiceiuri pot fi greu de înlăturat, dar îți pot distruge eforturile de slăbire.Menținerea metabolismului ridicat este esențială pentru pierderea în greutate.Eliminați obiceiurile de mai sus și urmăriți-vă îmbunătățirea metabolismului și a nivelurilor de energie, iar acest lucru vă va aduce numai satisfacție pe termen lung.

loading...

Add comment