Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în propria sa locuință în noaptea de miercuri spre joi. Din primele informații, vecinii ar fi fost cei care au anunțat că pe scară miroase îngrozitor și că actorul nu răspunde la ușă.Se pare că acesta ar fi decedat de mai multe zile.Câinele actorului lătra încontinuu, iar acesta nu mai fusese văzut de câteva zile.

La fata locului au ajuns poliști, specialiști de la descarcerare, precum și ambulanța.Au tăiat ușa cu un fierăstrău electric și au găsit trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit în cadă.Corpul se afla în stare de putrefacție, semn că a decedat în urmă cu cel puțin 3 zile, cel mai probabil în urma unui infarct sau a unui accident vascular cerebral.

Va fi efectuată autopsia sa pentru a afla adevărata cauză a morții actorului.Acesta urma să împlinească 51 de ani în doar câteva săptămâni.

„Costin era un om deosebit, extrem de sufletist.Pe data de 28 iunie urma să publice o carte”, a declarat prietena sa.

Actorul a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de doar 15 ani.În anul 1986 a devenit cunoscut odată cu filmul „Liceenii”, alături de actori precum Ștefan Bănică jr, Oana Sârbu, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu și alții.A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993.În anul 1999, el a pus bazele Scolii Artistice de Modelling si Dans Sportiv Compania de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu.

„Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea”, acesta a fost mesajul scris de Costin Mărculescu pe pagina sa de socializare în noiembrie 2018.

loading...

Add comment