Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dor de mama

Mama nu poate fi înlocuită niciodată.Ea este fiinţa care poate lua locul oricui, dar nu poate fi înlocuită cu nimeni.Ea este acolo pentru noi tot timpul.Ea te acceptă și de înțelege cel mai bine.Când ți-e greu, simți că ai nevoie de ea atât de mult.Ai nevoie de o sărutare, de o îmbrățișare și de o vorbă dulce.Când mama ta nu va mai fi, va fi imposibil să mai poți primi aceste lucrur.Îți va lipsi râsul eu plin de bucurie și dragoste cu care te înveselea până și în zilele cele mai grele.De asemenea, vei pierde cea mai importantă persoană din viață, iar durerea va fi atât de nesfârșită.

Oricât de stupide sau nesemnificative sunt detaliile lucrurilor care se întâmplă în viața ta, mama vrea să le știe.Îi pasă ce mănânci, cum a fost la servici și dacă te-ai îmbrăcat bine, să nu răcești.Toate aceste lucruri contează pentru ea, toate sunt importante.Indiferent ce s-a întâmplat în viața ei sau cum ar fi fost lucrurile de agitate, dacă o suni pe mama, ea va fi acolo pentru tine fără să se gândească de două ori.Orice altceva poate aștepta pentru copilul ei.Ea este persoana care te pune întotdeauna pe tine pe primul loc, indiferent dacă ești copil, adolescent sau adult.

Mama te cunoaște cel mai bine și știe întotdeauna ce este mai bine pentru tine.Are, în mod cert, o viziune mai matură asupra vieții, înțelege mai bine încercările prin care treci și e în măsură să te sfătuiască.Ea îți dă cele mai bune sfaturi la orice oră a zilei.Ea îți transmite cuvinte de înțelepciune care să te încurajeze să-ți asculți inima și interesul.

Dorul de mamă nu poate fi înlocuit niciodată.Mama este întotdeauna mama.Ea trăiește pentru tine.Dar uneori, pleacă poate prea devreme dintre noi.De aceea, prețuiește-ți mama, cât timp este în viață, deoarece ea este cea mai minunata fiinta pe acest intreg Pamant.Daca nu esti in stare sa faci acest lucru pentru fiinta care ti-a dat viata cu pretul vietii sale, nu esti capabil de nimic.

loading...

Add comment