Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

A trăit 109 ani, iar pe patul de moarte a spus secretul unei vieți lungi: „Nu vă măritați”!

Șocant, nu-i așa? Dar nimeni nu judecă, pentru că fiecare are propriile sale secrete cu care trăiește. Unii oameni tind să trăiască mai mult datorită climatului lor natural, ca în Japonia, în timp ce unii trăiesc o viață lungă din cauza abordării lor față de viață. Iată o femeie, Jesse Gallan, care a murit în 2015, la vârsta de 109 de ani, care a vărsat secretele aproape de nemurirea ei și anume evitarea bărbaților.

Chiar dacă pare înșelător, este adevărat. Această femeie s-a născut în 1906 într-un mic sat din Scoția. Inutil să mai spun că copilăria ei nu a fost tocmai roz. Din păcate, a putut să frecventeze școala doar pentru o perioadă scurtă de timp, deoarece a fost nevoită să lucreze. Provenea dintr-o familie simplă. Ea împreună cu întreaga familie, care cuprindea un număr mare de frați, dormeau ​​pe un covor de paie pe care l-au pus pe podeaua lor. În primii ani de muncă, a lucrat ca bucătăreasă. Mai târziu, ea a devenit menajera unui bogat om de afaceri din oraș și, după un timp, s-a alăturat sectorului de servicii unde a slujit mai mult din viața sa adultă.Dar cea mai interesantă călătorie a vieții ei a venit după ce a ajuns la limită de vârstă. S-a mutat într-o casă de bătrâni, numită „Crosby House” . Aici, ea a fost menționată ca o persoană care se va răsfăța cu o mulțime de activități cu prietenii ei și își petrecea timpul odihnindu-se și uitându-se la apus.

Ceea ce nu făcea niciodată era să se „amestece” cu populația masculină. Poate că i-ar fi inclus în conversația ei sau ar fi putut lucra împreună cu ei la un moment dat în viața ei.Dar nu a decis niciodată sau a avut gânduri să se atașeze fizic sau mental de vreun bărbat. Și arată că i-a servit acest lucru la ceva. A trăit timp de 109, în timp ce alții s-au transformat în cenușă.

Nu putea supraviețui doar evitând acum bărbații, nu-i așa? Ei bine, ea a fost cumpătată toată viața și a mâncat sănătos. Nu a băut alcool și nici nu a fumat. Ea a lucrat, de asemenea, și a menținut un stil de viață extrem de plăcut cu prietenii ei, iar casa rezidențială de care a avut grijă,își amintește de ea cu multă dragoste. Ar fi prea urât să-i alegeți răspunsul ca ceva mai mult decât o simplă umorare a problemei în sine.Dar înțelegerea care rulează dedesubt nu poate fi ratată. Calea de trai si drumurile pe care le alegi iți ghideaza viata mai departe.Așa că ai grijă la ce a spus această doamnă. Îți poate fi util.

loading...

Add comment