Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeia puternică va fi mai degrabă singură decât să-și piardă timpul cu cine nu merită

Femeile puternice sunt independente și astfel sunt fericite pe cont propriu și nu au nevoie de un bărbat pentru a le oferi stabilitatea și pacea în viață. Aceste femei găsesc întâlniri nesemnificative pentru a se simți împlinite, iar timpul petrecut în întâlniri devine mai valoros și mai semnificativ.Cu toate acestea, a fi o femeie puternică este mult mai dificil decât credeți, deoarece o femeie puternică este hotărâtă să facă față numai provocărilor din viață și depinde doar de propria ei viață.

Femeile puternice știu mai mult decât oricine altcineva să aibă grijă de ele înșiși. Ele au fost testate prin lupta cu viața și au învățat ce înseamnă cu adevărat independența.Femeile puternice nu au știut niciodată cum estesă ai nevoie de cineva pentru că ele doreau să se descurce singure de la o vârstă fragedă. Orice femeie puternică pe care o întâlniți a avut câteva mâini înfrânte cu ea în viață, dar ea a crescut deasupra ca o campionă pe care o are la inimă, fără a permite o greșeală sau o nenorocire să o țină jos.

În plus, ele nu caută un partener pentru a scoate ceva din ele. Ele caută pe cineva pentru a adăuga valoare vieții lor. Vor doar pe cineva care să le ridice, să nu le ducă în jos. O femeie puternică nu ar lua niciodată mai mult decât este dispusă să dea când vine vorba de dragoste.O femeie puternică este atrasă doar de o persoană pozitivă, înălțătoare, pentru că a trecut prin multe în viața ei și nu vrea pe cineva care să o ducă înapoi în „murdărie”.
Ea va aborda intotdeauna problemele cu tine, dar nu va tolera plangeri constante si comportamente toxice.

De fapt, a fi într-o relație toxică este ceva pe care nimeni nu ar trebui să o tolereze. Relațiile nesănătoase distrug viața cuplului, distrugându-și stima de sine și provocând doar tristețe și durere.Toată lumea trebuie să-și dedice timpul și energia personală pentru cineva care o merită, iar dacă nu ți-ai găsit dragostea încă, vei găsi o mai mare fericire în tine însuși. Fiind deschis la întâlniri este absolut minunat, dar fiind complet fericit singurul este acceptabil și minunat, de asemenea.

Femeile puternice decid adesea să nu-și piardă energia pe relații care nu le vor face fericite, deoarece sunt conștiente de faptul că a fi singur este mai bine decât să facă parte dintr-o relație nesănătoasă și să fii lângă cineva care nu te merită.Fiind singur nu are nimic de-a face cu simtirea singuratica, asa ca simte-te liber sa fii cine vrei cu adevarat sa fii si asigura-te ca te dezvolti tu ca persoană, cu viselor tale și nevoie, inainte de a incepe sa lucrezi la o altă relatie cu cineva.

loading...

Add comment