Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
pleaca

Atunci când cineva îți face rău, adună-ți sufletul și pleacă

Sufletul este până la urmă o energie şi, din păcate, tot mai mulţi oameni ştiu asta, implicit, faptul că pot lucra pe el în toate felurile. Este o energie de provenienţă divină, darul Lui Dumnezeu pentru noi, darul vieţii. Fără el, viaţa nu este posibilă şi este caracteristic atât oamenilor cât şi animalelor.

Durerea sufletească este genul de durere care provoacă suferință mentală, spirituală, socială și uneori chiar fizică. Când ești în durere sufletească, viața este fără sens și fiecare zi este o provocare. Viața nu pare că se va îmbunătăți și te sături de activitățile redundante de zi cu zi.

Este greu de recunoscut, dar oriunde există o relație, există posibilitatea ca cineva să fie rănit.Și când ți se întâmplă acest lucru ție, adună-ți sufletul și pleacă.Nu te uita în urmă.Respingerea acestor oameni poate fi extrem de dureroasă și ne putem dori cu disperare să împăcăm aceste sentimente, să reparăm aceste relații. Dar este important să renunțăm la ei, altfel nu vom putea merge mai departe și vedea ce ne rezervă viața.

A-ți oferi spațiu pentru a simți și a te vindeca este important pentru a trece prin aceste emoții.Încearcă să te tratezi cu bunătate, grijă, compasiune și iubire de sine. Când ai spațiu pentru tine, îți oferi un loc unde să te înregistrezi, să te îngrijești sau să te autoreglezi.Oferându-ne spațiu pentru a ne gândi și a ne procesa emoțiile, reducem, de asemenea, probabilitatea de a ataca partenerii noștri sau de a folosi alte metode de comunicare slabe. În general, spațiul oferă claritate emoțională, oportunitatea de a ne îngriji de nevoile noastre specifice și un sentiment de individualitate de care putem beneficia cu toții.

loading...

Add comment