Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 trucuri psihologice care îți vor ușura viața de zi cu zi.Merită să le încerci.

Viața este o luptă pe care oamenii o duc zi de zi, dar care merită. Iată în continuare o listă cu cele mai bune sfaturi și trucuri psihologice pentru a vă ușura viața. Încercați unul sau mai multe trucuri săptămâna asta pentru a vedea cum vă schimbă viața.

 1. Când pui o întrebare, păstrează contactul vizual.
  Pune o întrebare și ai un contact vizual puternic cu persoana cu care vorbești. Acest lucru îl va determina să continue să vorbească, deoarece crede că ești interesat. Da, contactul vizual este un semnal dovedit care transmite oamenilor mesajul „Sunt interesat”, astfel încât să nu înceteze să vorbească și să nu fii prins într-o liniște grav penibilă.
 2. Fii calm când cineva ridică tonul vocii.
  Conform unor cercetări, să rămâi calm și în pace chiar și atunci când cineva strigă la tine te va face să arăți mai puternic.
 3. Fii prietenos chiar și cu persoanele neplăcute.
  Există un farmec special în modul în care cineva se potolește, fără să primească furie ca răspuns.
 4. Fă-i pe ceilalți să fie de acord cu tine.
  Dacă doriți ca cineva să fie de acord cu dvs. atunci când puneți o întrebare,da-ți din cap în timp ce faceți acest lucru. În psihologie se numește oglindire. Înseamnă că oamenii vor avea mai multe șanse să fie de acord cu dvs. dacă trimiteți semnale pozitive de afirmare
 5. Obține informațiile de care ai nevoie.
  Dacă dorești să afli ceva de la cineva, puneți-i o întrebare și dacă persoana răspunde doar parțial – rămâneți tăcuți și păstrați contactul vizual o perioadă.Acest lucru va presiona persoana să vorbească – aveți grijă doar că unii oameni s-ar putea irita.
 6. Atunci când lucrezi cu un client capricios, fă o greșeală în mod deliberat.
  El va observa greșeala, îți va cere să o corectezi și va fi foarte mulțumit de sine.
 7. Pune-ți căști, dar nu porni muzica.
  În acest fel, oamenilor le va fi mai ușor să vorbească în apropierea ta,Și uneori, aceste conversații pot fi destul de interesante.
 8. Nu-ți cere scuze, dar mulțumește.
  În cazul în care ai întârziat la o întâlnire, spune „Mulțumesc pentru răbdare”, în loc să spui „Îmi pare rău că am întârziat”.Astfel pui accept pe calitățile bune ale interlocutorului.
 9. Dacă trebuie să memorezi ceva, gândește-te la asta, făcând ceva neobișnuit.
  Astfel, îți vei aminti cu ușurință de ceea ce trebuia să memorezi.Gândul va fi conectat cu acel lucru obișnuit.
 10. Spune „ai dreptate” în loc de „știu”.
  Acet lucru nu va umili persoana care tocmai a învățat ceva și nu te va pune într-o lumină proastă.
loading...

Add comment