Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeile pupăcioase au tendința de a pierde din greutate mai rapid, potrivit unui studiu

Cercetatorii cred ca sarutul are mult mai multe beneficii decat placere doar romantica si poate prezenta multe beneficii de sanatate de la mentinerea pielii in stare buna până la forma fizică.În continuare vom vorbi despre această cercetare interesantă.

Un sărut vă ajută să pierdeți în greutate.


Studiul afirmă că „sărutările simple ard numai 2 până la 3 calorii, în timp ce sărutul pasional consumă între 5 și 26 de calorii pe minut”. Bine, poate că nu ar părea așa de mult până nu o comparați cu alte activități. 30 de minute de sărutări pasionale ar putea arde până la 180 de calorii, ceea ce înseamnă de fapt mai mult de 30 de minute de mers pe jos. Sărutul probabil că nu poate da jos burta sau o plimbare pe banda de alergare, dart, este mult mai plăcut.

Un sărut este bun pentru pielea ta.


Atunci când ne sărutăm, folosim mai mult de 30 de mușchi faciali care ne păstrează obrajii strânși și fermi . Sarutul este ca un antrenament Crossfit pentru fata ta.

Sărutul împierdică apariția ridurilor.


Atunci când folosim mușchii, ei măresc circulația sângelui și generează colagen în țesuturile care constituie în principal materiale de construcție pentru piele și cea mai bună prevenire naturală împotriva formării ridurilor. Cu alte cuvinte, sarutul este o micro-versiune a vizitei la un salon de infrumusetare. Ei bine, pentru unii, s-ar putea să nu fie suficient pentru a ne face să arătăm mai tineri, dar cu siguranță ne face să arătăm mai fericiți.

Ameliorează stresul.


Sărutul ne relaxează în mod natural . Cercetările au demonstrat că sporesc nivelurile de substanțe chimice naturale din corpul nostru, cum ar fi oxitocina, un agent calmant natural împreună cu endorfinele, substanța chimică care ne face să ne simțim fericiți. De asemenea, scade cortizolul, care este legat de stres.

Îți păstrează dinții sănătoși.


Sarutul este bun pentru dintii dumneavoastra deoarece creste productia de saliva si spala natural bacteriile, prevenind crearea de conditii acide.

loading...

Add comment