Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Apelul lui Papa Francisc pentru toti parintii: “Nu aveti idee ce durere simte copilul care isi vede parintii certandu-se”

Papa Francisc este al 266-lea episcop al Romei și papă al Bisericii Catolice. El este cunoscut și pentru sfaturile sale despre familie și bucuria de a avea copii. Papa le spune copiilor „daruri de la Dumnezeu”.Papa Francisc s-a remarcat intotdeauna printr-o modestie si calm de nedescris.

Cu ocazia botezului a 27 de bebelusi la Capela Sixtina din Roma, Papa Francisc a sfătuit toți părinții de pretutindeni să nu se mai certe în fața copiilor, deoarece copiii simt durerea și acest lucru le provoacă suferință.”Este normal ca oamenii sa se contrazica si sa aiba pareri diferite, altfel ar fi ciudat. Va certati, dar nu-i lasati pe copii sa auda. Nu aveti idee ce durere simte copilul care isi vede parintii certandu-se,” a spus Suveranul Pontif într-un interviu acord pentru o revistă.

Papa a mai vorbit și despre aspectul de a alăpta bebelușii în locuri publice. Suveranul Pontif este acord în totalitate cu alăptarea micuților la sân, indiferent de locul în care se află,ba chiar le-a îndemnat pe mămici să nu le fie rușine de acest lucru.Papa Francisc a fost intotdeauna apropiat de copii, iar micutii au simtit asta. In vizitele sale, Sfantul Parinte s-a oprit de multe ori sa binecuvinteze copiii si sa-i sarute pe crestet.

Ppapa Francisc a fost și în România în acest an, în data de 31 mai, zi care va ramane in istoria tarii noastre. Apropierea Papei de copii s-a remarcat și în vizita sa în România, deoarece în drumul spre Catedrala Romano-Catolica „Sfantul Iosif” din Bucuresti, papa Francisc a salutat multimea si a binecuvantat 3 copii.De asemenea el a fost impresionat de poveștile copiilor orfani din România. Sfantul Parinte a marturisit ca anul trecut, in 2018, a plans cand a auzit prin ce-au trecut niste copii abandonati din Romania. Ce vină au aceștia? Sunt doar niște copii.

„E un sistem social greşit, inuman, care face ca o mamă să îşi abandoneze copilul. Mama ta te iubeşte, dar nu ştie cum să o mai exprime. Nu poate să o facă din cauza că viaţa e grea, e nedreaptă. Dragostea e închisă în ea şi nu ştie cum să o elibereze”, a adaugat Sfantul Parinte.

loading...

Add comment