Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă ai avut o prietenie cu cineva,învață să păstrezi secretele chiar și după ce s-a sfârșit.

Dacă cineva a avut suficientă încredere în tine pentru a-și împărtăși secretele, nu-i trăda această încredere chiar și după ce prietenia voastră s-a sfârșit, indiferent de cum aceasta s-a încheiat.

Integritatea și încrederea sunt valori și, ca atare, depășesc orice tip de relație.Din experiența mea, cei care dezvăluie secretele prietenilor, iubitorilor sau partenerilor de afaceri din trecut, o fac, de obicei, din amărăciune, resentimente sau pur și simplu răzbunare. Făcând acest lucru, ei sfârșesc doar prin a-și deteriora propria reputație.Ar însemna că nu mai ai niciun respect față de ceilalți și că ești sunt dispus să rănești oamenii care nu-ți plac.La urma urmei, de ce să dezvălui secrete dacă nu pentru a-i răni? Este un lucru clar rău de făcut.

Acest lucru nu are nicio legătură cu prietenia sau cu fosta prietenie, este o chestiune de onoare. Când faci o promisiune, faci tot posibilul să păstrezi acea promisiune, pentru că cuvântul tău înseamnă ceva. La fel și integritatea ta.De aceea, fii loial față de ceilalți, indiferent dacă prietenia voastră s-a sfârșit.Acel acord rămâne în vigoare chiar dacă nu mai valorifici acea persoamă cum o făceai până acum.Dezvăluirea sau păstrarea unui secret reflectă caracterul persoanei care îl păstrează sau îl dezvăluie.

Dacă ai integritate și vrei ca alții să aibă încredere în continuare tine atunci păstrează secretele chiar și după ce nu mai vorbește cu acea persona.Fii loial până la capăt, indiferent de situație.Dacă nu poți păstra un secret, nu ai credibilitate sau bărfești, nimeni nu va avea încredere în tine.Dacă dezvăluiți informațiile care vă sunt confidențiale, vă trădează încrederea care v-a fost dată.Acest lucru se aplică prietenilor, foștilor prieteni, soților și foștilor soți. Consecințele sunt interne și externe. Deveniți cunoscut ca cineva care nu poate fi de încredere.

Prietenii loiali îngroapă secretele adânc în inimile lor și niciodată, în niciun caz, nu trădează încrederea persoanei care i s-a confesat.Le puteți spune orice doriți, fără să vă temeți că mâine jumătate din oraș va ști cumva despre el.Secretele tale sunt în siguranță cu ele, deoarece inimile și intențiile lor sunt pure.Nu se prefac că sunt adevărații tăi prieteni doar de dragul de a colecta „datele personale” și de a le împărtăși cu alte persoane.Prietenii adevărați sunt acei prieteni care nu îți dau niciodată niciun motiv de neîncredere.

loading...

Add comment