Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sfaturi-simple

7 sfaturi simple de care trebuie să ții cont, dacă vrei să fii fericit.

Nu avem nevoie întotdeauna de lucruri extraordinare și ieșite din comun pentru a ne simți fericiți. Există câteva lucruri simple și mărunte care ne pot aduce fericirea, dacă știm să avem grijă de ele.Iată în continuare câteva sfaturi simple de care trebuie să ții cont, dacă vrei să fii fericit.

1.Nu asculta bârfele.
În realitate, bârfa nu le face rău celor bârfiţi, ci bârfitorilor! A bârfi înseamnă a evita să ne confruntăm cu problemele noastre. Încercați să schimbați subiectul când un prieten dorește să aibă o sesiune de bârfă.Rugați-i să vorbească despre altceva și spuneți-le că încercați să vă despărțiți de obiceiul negativ de bârfă.

2.Ignoră ce spune lumea despre tine.
Ignoră persoanele negative care au întotdeauna ceva de comentat despre ceilalți, dar mai ales când au ceva de comentat despre tine.Adevărul suprem este că este absolut în regulă – chiar benefic – să fii conștient și să îți pese de reacțiile celorlalți față de tine… atâta timp cât nu te pierzi din vedere. Dar dacă credeți că acordați prea mult preț încercând să-i mulțumiți pe ceilalți, atunci este timpul să ignorați acest lucru.

3.Ai grijă de viața ta.
Atunci când ai grijă de viața ta, acest lucru aduce o serie de beneficii, cum ar fi o mai bună sănătate și bunăstare fizică, mentală și emoțională. Cercetările sugerează că autoîngrijirea promovează rezultate pozitive asupra sănătății, cum ar fi stimularea rezilienței, a trăi mai mult și a deveni mai bine echipat pentru a gestiona stresul.

4.Caută binele în orice situație.
Antrenează-ți mintea să înfrunte și să vadă binele în fiecare situație din viața ta. Nu lăsa micile obstacole să te facă să te simți atât de vinovat sau frustrat încât să renunți la încercările tale de a te îmbunătăți. Unele probleme din viață sunt inevitabile.

5.Fii recunoscător pentru ceea ce ai.
Concentrează-te pe ceea ce este bun în viața ta și fii recunoscător pentru lucrurile pe care le ai. Recunoștința înseamnă o pauză pentru a observa și a aprecia lucrurile pe care deseori le considerăm de la sine înțelese, cum ar fi să avem un loc de locuit, mâncare, apă curată, prieteni, familie, chiar și acces la computer.

6.Râzi mult.
Râsul îmbunătățește aportul de aer bogat în oxigen, stimulează inima, plămânii și mușchii și crește endorfinele care sunt eliberate de creier. Activează și eliberează răspunsul la stres.

7.Învață să lași în urmă ce nu îți face bine.
Este foarte important să renunțăm la trecut pentru a face loc pentru noi posibilități. Cei care se luptă cu incapacitatea de a trece dincolo de evenimentele trecute rămân adesea blocați. Ei sunt incapabili să-și imagineze un viitor mai bun pentru ei înșiși.

loading...

Add comment