Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Învață să te iubești mai întâi pe tine însuți,iar apoi iubește-i pe ceilalți.Tu ești singurul responsabil de fericirea ta.

A ajunge fără oamenii pe care îi iubești este foarte greu și pentru cei mai puternici dintre noi.Prin urmare, suferința din cauza absenței cuiva și lipsa ei nu sunt semne de slăbiciune. De fapt, este ceea ce te face să fii o ființă umană făcută din carne și sânge.Deci, nu sunt aici să vă predic sau să mă comport ca un inteligent care știe totul. Nu voi încerca să te conving că suferința ta este lipsită de importanță și că plângi fără un motiv valid.Nu contează dacă ai fost dezamăgit de un iubit, un prieten sau un membru al familiei.Oricum ar fi, ideea este că acum trebuie să continuați fără ele și să învățați cum să vă trăiți viața fără sprijinul lor.

Indiferent cine te-a rănit sau te-a părăsit, a fi nevoit să scoți o persoana pe care o iubești din viața ta este unul dintre cele mai rele lucruri pe care trebuie să le treci.Vă întristați pierderea unei persoane care, slavă Domnului, este vie, sănătoasă și sănătoasă și care necesită timp și putere.S-ar putea să pară răutăcios, dar cine se îndepărtează de viața ta poate și va fi ușor înlocuit.Veți găsi un nou iubit, un alt prieten sau chiar vă puteți conecta cu o persoană care vă va reprezenta o figură de familie.

Singura persoană pe care nu o poți înlocui niciodată ești tu. Tocmai de aceea cea mai importantă relație pe care o veți avea este cea cu voi înșivă.Învață să te iubești mai întâi pe tine însuți,iar apoi iubește ce te înconjoară.Nu lăsați experiențele dvs. proaste să vă marcheze pe viață.Alungă din capul tău ideea că ești incomplet fără altcineva. Că aveți nevoie de aprobarea, sfaturile și îndrumările altor persoane pentru a continua calea cea bună.Îți cer să nu mai crezi că cineva îți dă un scop vieții tale. Că nu ai fi nimic fără ei și că nu vei reuși niciodată singur.Nu este deloc așa.Da, este plăcut să ai pe cineva care să te iubească și să te susțină, dar la sfârșitul zilei, tu ești cel care trebuie să te ocupi de propriile probleme, cel care trebuie să ia toate deciziile importante cu privire la viața ta.Cel care trebuie să trăiască cu consecințele acțiunilor ei și cel care ajunge singur cu gândurile lui.Cel mai important – ești singurul care te poate face fericit.

Amintiți-vă: cine nu mai are un loc în viața ta, nu ar trebui să fie prezent nici în inima ta, nici în gânduri.Așadar, în loc să vă concentrați pe încercarea de a-i recupera pe cei pe care i-ați pierdut, vă rog să vă concentrați o dată asupra dumneavoastră.Lucrați la auto-îmbunătățire și la a deveni cea mai bună versiune posibilă a dvs.Lucrați la atingerea obiectivelor viitoare, fără a vă aștepta ca cineva să vă ajute în timp ce faceți acest lucru.Nu, nu este nimic egoist să te pui pe tine însuți, nevoile și dorințele tale pe primul loc. De fapt, este exact ceea ce ar fi trebuit să faci cu mult timp în urmă.

loading...

Add comment