Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mi-am pus increderea in Dumnezeu si el nu m-a dezamagit niciodata

Nu cu mult timp în urmă, am auzit despre o doamnă care a pierdut o tonă de bani pentru că a întâlnit pe cineva care a convins-o să investească banii în compania lor. Compania, după cum s-a dovedit, a fost inexistentă. Doamna căzuse pradă unei escrocherii. Ea avea încredere în cineva care nu era cine spunea că sunt și în ceva ce nu era real.

Biblia avertizează în Psalmul 118: 8 că „Este mai bine să ai încredere în Domnul decât să ai încredere în oameni.”Atunci când îți pui încrederea în oameni, ei de multe ori te vor dezamăgi.Cu toate acestea, când îți pui încrederea în Cel care te-a creat, care te cunoaște și căruia îi pasă de tine, poți depinde total de El. El nu te va lăsa niciodată.Biblia ne mai spune în Proverbe 18:24 că există un prieten care se apropie mai mult de tine decât un frate. Acest prieten este Dumnezeu.El este cel care te iubește atât de mult.Cel care ne-a creat.Cel care nu ne-a dezamăgit niciodată.Cel în care putem avea cu adevărat încredere.

Uneori, nu este ușor să ai încredere în Dumnezeu. Când lucrurile par să nu funcționeze, când oamenii te dau jos, când te doare, când finanțele tale nu sunt bune, când tu sau cineva pe care îl iubești este bolnav sau când diverse încercări și probleme îți vin în cale, poate fi dificil a avea încredere în Dumnezeu pentru a avea grijă de lucruri. Dar pentru a trece cu bine, prin toate aceste lucruri, trebuie să avem încredere în Dumnezeu. Trebuie să avem credință în El, pentru că el va ști să aibă grijă de fiecare nevoie a noastră.Pentru a trăi o viață de succes aici pe acest pământ, trebuie să avem încredere în Dumnezeu. Doar așa putem depăși grijile acestei lumi.El îți aude rugăciunile chiar și în vremurile întunecate, când pare absent și tăcut.El va șterge orice lacrimă din ochii noștri și va avea grijă să nu ne mai curgă altele.El va fi alături de noi chiar și atunci când ne vom simți singuri.

loading...

Add comment