Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu încerca niciodată să te răzbuni pe cineva care ți-a vrut răul.Toate la timpul lor,viața nu iartă pe nimeni.

De obicei, oamenii când sunt răniți prima lor tendință este răzbunarea.Dar ce zici de faptul că răzbunarea este autodistructivă? Confucius a spus: „Înainte de a porni într-o călătorie de răzbunare, săpați două morminte”. Gandhi părea să fie de acord cu el când a spus: „Un ochi pentru ochi nu ajunge decât să facă toată lumea oarbă”.

Răzbunarea pare a fi unul dintre cele mai profunde instincte pe care le avem.Răzbunarea,poate fi orbitoare și distruge viața tuturor celor implicați.Persoanele care au fost rănite sau trădate par să creadă fără nici o îndoială că dacă cealaltă parte suferă, atunci se vor simți mai bine – durerea lor emoțională se va diminua. Este adevărat? Ei bine, nu prea.Deoarece, în cele mai multe cazuri, răzbunarea te face să te simți mai rău.Ea nu anulează comportamentele care te-au rănit. Pur și simplu perpetuează ciclul durerii.În loc să vă concentrați pe răzbunare, este mult mai benefic să încercați să faceți pace cu această problemă. Singura modalitate de a opri răzbunarea este să renunți și să o accepți.Să lași totul în voia sorții, deoarece, viața nu iartă pe nimeni.Dacă vă concentrați pe răzbunare, veți păstra aceste răni proaspete care altfel s-ar fi vindecat.

Prin implicarea în acest tip de comportament, planifici de fapt o distrugere pe termen lung a vieții tale. Trebuie să avansezi, nu să te concentrezi pe trecut. Nu există răzbunare atât de completă ca iertarea, răzbunarea de orice fel este extrem de toxică.Timpul este cel mai bun mod de a vă distanța de situație.Distanțează-te și nu-i lăsa niciodată să te vadă suferind.Karma se va ocupa de ei.Ce se întâmplă, cel mai sigur se va întoarce. Karma funcționează pentru că ne îndepărtăm de ciclul comportamentului rău. Răbdarea este o virtute în această situație, stai pe loc și lasă karma să se ocupe.Partea cea mai bună este că atunci când în cele din urmă revine să bântuie pe cealaltă persoană, nu ai avut parte de ea și vei avea un conștient curat.

loading...

Add comment