Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ne ducem și lăsăm totul. Luăm doar bogăția inimii cu care i-am iubit pe oameni

De-a lungul vieții noastre, se vor întâmpla evenimente pe care nu le-am fi planificat niciodată și nici nu am visat să ne întâmplăm. Acestea sunt evenimente pe care le învățăm că sunt dincolo de controlul nostru și ele sunt cele care ne schimbă pentru totdeauna.

Din momentul în care învățăm să mergem, învățăm să renunțăm la ceea ce știm și să încercăm o recompensă potențial mai mare. Învățăm că luarea deciziilor potrivite pentru noi este una dintre cele mai mari satisfacții ale vieții. Poate fi înfricoșător uneori, dar viața este o sumă de experințe bune sau rele.

Încheierea socotelilor cu viața poate fi dificilă la orice vârstă. Majoritatea oamenilor nu vor ca sfârșitul să vină cu un minut mai devreme decât trebuie. De asemenea, membrii familiei sunt adesea reticenți în a renunța la o persoană iubită, chiar și atunci când există suferință și nu există speranță rezonabilă pentru recuperare.Este greu să lăsăm totul în urmă și să plecăm. Atunci când cineva drag pleacă, nu numai că te întristează pentru că el nu mai este prezent fizic în viața ta, dar și te enervezi pentru toate momentele pe care crezi că el sau ea le-ar fi putut împărtăși cu tine.Nimic din această lume nu este la fel de greu ca absența persoanei pe care ați iubit-o. Și uneori în această absență, putem pierde o bucată din noi înșine.Cu toate acestea, va veni un moment în care nu veți mai simți prezența și se va simți ca și cum ar fi dispărut cu adevărat. Și, e și în regulă.

Iubirea este singurul lucru care va depăși timpul. Chiar și odată cu trecerea anilor și amintirile se estompează pe măsură ce începeți să vă creați amintirile, veți descoperi că singurul lucru care nu moare este dragostea necondiționată.Când plecăm din această lumea plecăm singuri din păcate și luăm cu noi doar bogăția inimii cu care i-am iubit pe oameni.

loading...

Add comment