Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Niciodată să nu dezamăgești persoana care te iubește cu adevărat

Indiferent dacă ai fost dezamăgit de un prieten, membru al familiei sau altul semnificativ, o soluție este aceea de a te seta la zero. Nu într-un mod rău, într-un mod realist și iubitor de sine, sănătos.Când cineva pe care îl iubești te dezamăgește constant, ceea ce te doare cu adevărat este așteptarea ta de a nu fi îndeplinit. Dacă doriți să mențineți această relație, trebuie să puteți accepta ambele rezultate și să fiți în regulă cu asta. Știu că este mai ușor spus decât făcut.

Dezamăgirea altora poate fi un act de dragoste de sine. Ceva care te va ajuta să nu mai simți nevoia să te prefaci. Ceva care te va muta dintr-un loc de epuizare într-un loc de energie.A-i dezamăgi pe ceilalți de dragul autenticității nu este egoist. Este un act de dragoste de sine.Deci este în regulă să vă faceți o prioritate mai mare decât persoanele pe care încercați să le mulțumiți. Nu este egoist să te pui pe primul loc.Dar totuși nu este corect întotdeauna să faci acest lucru.Și în special, atunci când dezamăgești o persoană care te iubește cu adevărat.Poate că tu ai supraviețuit dezamăgirii altora și vei continua să supraviețuiești.Dar, poate că persoanele pe care le dezamăgești nu vor trece așa ușor peste, și le va afecta mai mult decât crezi.

Unul dintre cele mai grave sentimente din lume este atunci când dezamăgești pe cineva pe care îl iubești.Dacă știți că ați făcut ceva dezamăgitor, trebuie să recunoașteți acest lucru și să încercați să remediați problema. Nu este atât de greu pe cât pare. Pur și simplu spuneți:„Îmi pare rău că am făcut asta. Îmi pare rău că te-am dezamăgit. ”.Smerenia este întotdeauna un act de închinare ascultător, pentru că urmăm conducerea lui Isus.Te vei simți mai bine dacă conștiința ta este clară și persoana care te iubește va ști că îți pare rău că ai provocat acea dezamăgire.

Realitatea este că toți avem dreptul să ne trăim viața conform propriilor noastre reguli. Viața este prea scurtă pentru a trăi pentru altcineva. Este timpul să găsești echilibrul și să te respecți.

loading...

Add comment