Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 motive științifice care dovedesc cât de benefic este să deții o pisică.

Studiile au arătat că doar vizionarea a diferite clipuri cu pisici pe internet, pot stimula energia unei persoane și poate crea emoții pozitive.Ei bine, a avea efectiv o pisică în cămin, are o serie de avantaje pentru dvs. Iată în continuare câteva dintre acestea.

 1. Vei avea un inimă mai sănătoasă.
  Deținerea unei pisici este benefică pentru inima ta.În special, pisicile îți scad nivelul de stres, poate și din cauză că nu necesită atât de mult efort ca și câini.Totodată scad cantitatea de anxietate din viața ta și au un efect calmant pozitiv.Un studiu a descoperit că de-a lungul unei perioade de 10 ani, proprietarii de pisici au o probabilitate mai mică de 30% să moară în urma unui atac de cord sau accident vascular cerebral decât proprietarii non-pisici.
 2. Vei dormi mai bine.
  Mai multe studii și sondaje din Marea Britanie au descoperit că oamenii preferă să doarmă cu pisicile lor decât cu partenerii lor, iar acest lucru le-a îmbunătățit foarte mult somnul.
 3. Risc redus de a dezvolta alergii.
  În 2002, Institutele Naționale de Sănătate au lansat un studiu care a descoperit că copiii sub un an care erau expuși la o pisică aveau mai puține șanse să dezvolte alergii.Specialiștii spun că, schimbând litiera pisicii dvs. în fiecare zi și păstrând animalul în interior, ar trebui să fiți în siguranță și fără alergii.
 4. Vei deveni o persoană mai inteligentă.
  Un sondaj asupra proprietarilor de animale de companie de la Universitatea din Bristol a constatat că persoanele care dețineau pisici aveau mai multe șanse să aibă studii universitare decât omologii lor iubitori de câini.În 2014, un cercetător din Wisconsin a anchetat 600 de studenți și a descoperit că proprietarii de pisici sunt de asemenea mai inteligenți.
 5. Dacă ești bărbat, vei avea mai multe admiratoare.
  Dacă sunteți un bărbat singur, luați-vă o pisică.Veți avea mai multe admiratoare.Într-un sondaj, femeile au fost de acord că sunt mai atrase de bărbații cărora le plac animalele.
 6. Va fi alături de tine în momentele dificile.
  Pisicile s-au dovedit a fi ideale în a ajuta oamenii să depășească mai repede pierderea cuiva drag și a simptomelor fizice ale durerii, cum ar fi plânsul.Oamenii în doliu spun că vorbitul cu animalul lor de companie pentru a-și exprima sentimentele este foarte util, deoarece este adesea mai ușor să vorbească cu cineva care nu răspunde și nu poate judeca decât cu o altă ființă umană.
 7. Îți vei îmbunătăți abilitățile de comunicare.
  Deoarece, chiar dacă pisica nu vorbește, are și ea necesitățile ei, are nevoie de afecțiune, vorbe dulci și mângăieri.Mai mult cercetătorii de la Universitatea din Missouri au descoperit că pisica ajută micuții care suferă de autism, pentru a dobândi abilități de interacțiune socială.
loading...

Add comment