Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nimeni nu are dreptul să judece viata, greșelile, felul în care arăți sau sentimentele tale

Gura lumea tinde să fie destul de rea.Oamenii judecă de multe ori, fără să asculte, doar după aparențe.Dar, nimeni nu are dreptul să-ți judece viața, greșelile, felul în care arăți sau sentimentele tale.Nimeni nu are dreptul să te judece, pentru că nimeni nu știe cu adevărat prin ce ai trecut. Nu știe lungul drum greu pe care l-ai parcurs pentru a te afla acolo unde ești azi.Desigur, oamenii vor alcătui întotdeauna propriile versiuni despre detaliile vieții tale, dar nu pot doar să speculeze. Pentru că nimeni nu știe cu adevărat ce este în inima ta.

Unii oameni par să se simtă în drept să judece și cred că judecata lor este corectă în mod automat și că dezacordul cuiva este dovada că au dreptate. Astfel de persoane sunt cele care nu au cum să înțeleagă povestea ta și trăirile tale.Oricât de mult ai încerca să le explici, să-i faci să înțeleagă adevăratul, va fi în zadar.Ei nu te vor crede și vor interpreta totul după propriul plac.

Nimeni nu are dreptul să-ți judece viata, greșelile, felul în care arăți sau sentimentele tale .Tu ești singurul care își cunoaște viața și ți-o trăiești așa cum vrei.Și nu ești nevoit să dai nicio explicație pentru asta.Nu trebuie să iei în seamă părerile altora.Cei care țin cu adevărat la tine, te cunosc, nu îți vor cere explicații și te vor susține indiferent de situație.

Nu spun că toți trebuie să învățăm să nu mai judecăm pe ceilalți. Poate că nici măcar nu este posibil să facem acest lucru din cauza modului în care suntem conectați ca ființe umane.Dar ceea ce putem învăța este că judecățile noastre au cea mai mare parte cu noi, nu cu oamenii pe care îi judecăm și același lucru este valabil atunci când alții ne judecă.În cele mai multe cazuri, îi judecăm pe ceilalți pentru a ne simți mai bine față de noi înșine, pentru că ne lipsește acceptarea de sine și iubirea de sine.Dacă am putea învăța să ne îmbrățișăm așa cum suntem cu adevărat, am fi totuși atât de judecați față de ceilalți? Cel mai probabil nu. Nu am mai avea nevoie de un motiv pentru a pune pe altcineva jos doar pentru a ne ridica.Acesta este doar unul dintre numeroasele motive pentru care iubirea de sine este atât de importantă și puternică. Dacă am putea învăța cu toții să ne iubim pe noi înșine, am face din lumea noastră un loc mult mai compătimitor și mult mai puțin judecător.

loading...

Add comment