Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
trandafiri

Cum poți obţine mai mulţi butaşi de trandafiri în doar 5 zile. O metodă simplă și la îndemâna oricui.

Trandafirii se numără printre plantele preferate a femeilor.Totodată ei sunt considerați daruri atemporale ale iubirii. Ei fac ocaziile speciale memorabile cu prezența și parfumul lor persistent. Trandafirii sunt considerați una dintre cele mai bune opțiuni de cadouri pentru exprimarea dragostei, admirației, bucuriei și a altor emoții umane înnăscute.

Trandafirii sunt simbolul frumuseții, de la combinațiile lor orbitoare de culori și parfumul lor dulce până la rândurile lor de petale delicate.Ei înfrumusețează și colorează grădinile cu prezența lor.

Trandafirii se inmultesc prin seminte, dar cea mai intalnita metoda este prin butasi plantati in zone insorite.Trebuie respectate cateva reguli generale. Primul pas este recoltarea butasilor de pe orice tulpina. Singura conditie este ca pe tulpina respectiva sa fie prezenti minim 2-3 muguri. De la mugurul interior trebuie sa ramana o distanta de minim 2 cm. Iar taietura trebuie facuta cu un instrument foarte bine ascutit la un unghi de 45 grade.Astfel veți putea obține 3-4 butași de trandafiri în cinci zile.Apoi luați un recipient, turnati apa in el si scufundati butasii, puneti-i cu tepii in jos si lasati-i timp de 2 zile.

După ce au trecut cele 2 zile și butașii s-au înmuiat, puteți trece la plantarea lor în sol.Este important sa puneți tepii butasilor in jos si solul sa fie bine umezit inainte. Trebuie retinut ca butasii au nevoie de lumină și căldură.De aceea plantarea butașilor de trandafiri poate fi făcută atât primăvara, cât și toamna.La câteva zile după plantare, veți observa cum apar mai mulți butași. Acest lucru va însemna că butașii pot fi plantate într-un strat de flori din grădină.

loading...

Add comment