Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Indiferent de vârstă oamenii au nevoie de iubire,speranță și bucurie

Iubire,speranță și bucurie.Aceste lucruri nu pot fi cumpărate. Acestea sunt ceea ce trebuie să trăim viața la maxim și multe persoane le caută în continuare, indiferent de vârstă.

Dragostea este ceea ce trăim pentru a da și a primi. Iubirea este ceea ce dă sens vieții noastre. Fără dragoste nu avem nimic. Suntem nimic. Unii au spus că dragostea este ca lipiciul, poate chiar ca superglue, deoarece ne ține pe toți, indiferent de cum ne simțim unul față de celălalt, deoarece nimic nu poate face ca dragostea să dispară. Nimic nu ne poate rupe legătura între noi pentru totdeauna. Deci, toți suntem legați de iubire, deoarece iubirea este mai mare decât noi toți. Ne înconjoară și nu ne va lăsa niciodată să plecăm.

Cu toții avem nevoie de speranță pentru a trăi. Când ne confruntăm cu momente grele și nu putem vedea lumina de la capătul tunelului, speranța este ceea ce ne ține împreună și ne menține în mers. Speranța nu este aceeași cu gândirea pozitivă. Gândirea pozitivă este ceva ce încercăm să facem cu forțele noastre proprii. Am încercat-o eu în diferite momente, dar mi se pare epuizant să fiu pozitiv tot timpul, mai ales dacă, în realitate, mă simt în jos. Poate ai experimentat și tu asta? Speranța, pe de altă parte, este un cadou care ne vine, din afară de noi înșine. Este ceva ce primim. Este ceva care ne vine adesea în momente neașteptate și când avem nevoie cel mai mult.

Cu toții dorim să simțim și o bucurie profundă. Știu că există o mulțime de cărți scrise despre cum să fii fericit, dar bucuria este ceva mult mai profund decât fericirea. Bucuria este ceva ce experimentează sufletele noastre, nu este doar o stare de spirit. Iar bucuria este ceva ce putem experimenta indiferent în ce circumstanțe ne aflăm, indiferent de vârstă, indiferent dacă trecem prin momente bune sau rele. Bucuria este atunci când ne simțim vii în interior pentru că suntem conectați unul cu celălalt și cu ceva mai mare decât noi înșine. Și suntem cei mai vii și conectați atunci când împărtășim cine suntem cu ceilalți, darurile și talentele noastre, cine am fost creați să fim.

loading...

Add comment