Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
rugaciunea

Rugăciunea care alungă tot răul și energiile negative atât din casă, cât și din corp!

Când simțiți că sunteți apăsați de probleme, e neapărată nevoie să faceți o curățare energetică atât a casei cât și a corpului. Mai mult de atât, vă este de mare folos și o rugăciune adresată Mântuitorului și Arhanghelului Mihail.

Alungă răul și energiile negative
„Doamne Dumnezeule și Arhanghele Mihail, Te rog trimite îngerii Tăi iubitori preaputernici să intre în casa mea, de sus în jos, înăuntru și în afară, în fiecare loc și colțișor, în fiecare spațiu și fiecare încăpere. Să le umple cu prezența lor iubitoare, căci ei emană lumina

Ta și radiază iubirea Ta cântând și lăudând Gloria Ta. Și îndepărtează toată negativitatea, toată frica, tot răul și necazul, toată depresia, mânia, tristețea, supărarea, răutatea și du-le sus în Lumina Duhului Sfânt.

Mulțumesc Doamne și mulțumesc preaiubite Arhanghele Mihail”.

Baie vindecătoare
În același timp, umpleți cada cu apă în care să puneți câteva linguri cu bicarbonat de sodiu, câteva linguri cu sare de mare și 10 picături de uleiuri esențiale de lavandă și tămâie. Stați în cadă timp de 20 de minute și corpul va elimina toate toxinele prin piele.

E foarte important ca ulterior să vă spălați bine corpul și părul. Ar fi foarte bine dacă ați face această baie în fiecare săptămână. Veți observa singuri cum se va schimba viața dumneavoastră.

Sursa: https://secretele.com/2018/02/rugaciunea-care-alunga-raul-si-energiile-negative-atat-din-casa-cat-si-din-corp.html

loading...

Add comment