Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii care s-au opus creșterii animalelor de companie în casă, dar care acum nu pot trăi fără ei

Mulți oameni nu pot nici măcar să se gândească la un animal de companie: pur și simplu nu le plac câinii sau pisicile.Altă categorie sunt cei care își doresc animale de companie, dar fie că consideră că nu e momentul, fie că nu trebuie crescute în casă. Ei bine, de îndată ce acești oameni au lăsat prietenii cu patru picioare în casele lor, ei s-au îndrăgostit de ei și sunt incredibil de drăguți. Nu își mai imaginează cum ar fi viața lor de plictisitoare și monotonă fără ei.Noi credem că toți oamenii adoră animale adânc în inimile lor, măcar un pic. Cei care cred că nu au avut ocazia să-și petreacă destul timp cu ei, poate nu înțelef asta. Noi vom prezenta în continuare câteva persoane care dovedesc că avem absolută dreptate. La sfârșitul acestui articol, te vei umple de emoții și cu siguranță îți vei dori să ai și tu propiul tău animale de companie.

„Un caine nu va fi niciodata permis in masina mea sau in patul meu.” – tatăl meu”

„Mama obișnuia să spună:” Câinele ăsta nu locuiește niciodată în casa mea „. “ Iar acum, este cel mai bun prieten a ei.

„Am găsit un câine pierdut și i-am convins pe părinții mei să avem grijă de el în timp ce îl căutam pe proprietar. O oră după, mama mi-a trimis asta.”

„Mama mea și cu mine am ieșit să cumpărăm un nou pește și am venit acasă cu această mică doamnă.”

„Acesta este tatăl meu care” urăște pisicile „și” nu va avea niciodată o pisică în casa lui ” și care acum se „iubește„ cu pisoiul nostru”.

„Nu vom cumpăra niciodată un câine”. – mama mea timp de 2 decenii ”

„Când a fost un catelus, mama a refuzat să-l atingă chiar luni de zile. Acum, ea gătește împreună cu el și îi dă să guste din mâncarea ei în fiecare zi.”

„Tatăl meu a urât pisicile și a fost supărat când l-am adus acasă, dar acum, 3 ani mai târziu, îi arată clipuri cu pisici în timp ce stă în poală. El, de asemenea, doarme cu el în fiecare noapte.”

loading...

Add comment