Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Trebuie să-ți fie frică de o femeie care s-a săturat să fie bună

Întotdeauna am fost o femeie bună.Am încercat întotdeauna să fac totul bine și să ofer o mână de ajutor oricui am putut.Dar știți cât de epuizant este?
Sunt o mare perfecționistă. Nu sunt niciodată suficientă de demnă de mine. Sunt foarte dură cu mine, și am așteptări foarte mari. Mă simt vinovată pentru tot ceea ce fac și spun.Toată viața m-am dedicat să ofer ajutor celorlalți, dar nu vreau să cer sau să accept ajutorul meu. Dacă sunt capabil să o fac singură, atunci ar trebui, nu? Dar sunt atât de obosită.

Perfecționismul tău a fost și este o modalitate prin care poți avea puțin control. Este o încercare de a vă păstra în siguranță. Asta e tot.Nu înseamnă că ești fără speranță sau rău. Înseamnă că ești om și, la un moment dat, ai fost rănită.Când ai fost rănită, rolul de fată bună a devenit refugiul tău, necesitatea ta. Având în vedere ceea ce știați și credeți atunci, a fost cel mai bun lucru pe care l-ați putut face.

O femeie care s-a săturat să fie bună ascunde lucruri în interior.Și nu trebuie neapărat să spună acele lucruri care au rănit-o, ci vei vedea acest lucru în privirea ei.Vei simți prin felul său de a fi.Pentru că s-a săturat să mai fie bună cu cei din jur și să nu primească același lucru în schimb.S-a săturat ca oamenii să profite de pe urma ei.

În viață toate au o limită.Până și femeile.La un moment dat, și ele obosesc să mai fie bune.O femeie inteligentă nu îl va forța pe bărbatul de lângă ea să realizeze că ea chiar este o femeie bună.Știe că dacă el nu realizează acest lucru, este pierderea lui.Până la urmă, puterea unei femei nu este dată de toate greutățile prin care a trecut în viață, ci de capacitatea sa de a refuza să permită acestor greutăți să o definească în prezent și în viitor.Doar ea poate decidă dacă s-a săturat să mai fie cum a fost și să lasă greutățile să o schimbe.Important este să fii tu ceea ce simți și să faci ceea ce gândești în orice clipă a vieții tale.Părerea lumii contează mai puțin.

loading...

Add comment