Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
inventie

Invenția revoluționară care dă peste cap planurile globaliștilor.A fost descoperit petrolul sintetic,produs dintr-o banală algă.

Dintre toate opțiunile de energie curată aflate în dezvoltare, biocombustibilul pe bază de alge seamănă cel mai mult cu compoziția țițeiului care este pompat de sub fundul mării. La urma urmei, mare parte din ceea ce cunoaștem sub numele de petrol s-a format chiar din aceste microorganisme, printr-o conversie naturală facilitată de căldură, care a avut loc de-a lungul a milioane de ani.

Acum, cercetătorii de la Laboratorul Național de Nord-Vest al Departamentului Energiei SUA din Richland, Washington, au descoperit o modalitate nu numai de a reproduce, dar și de a accelera acest proces de „gătire” până la punctul în care un mic amestec de alge și apă poate fi transformat în un fel de țiței în mai puțin de o oră. Pe lângă faptul că poate fi rafinată cu ușurință în gaze ardabile, cum ar fi combustibilul pentru reacție, benzina sau motorina, tehnologia proprietară generează, de asemenea, ca produs secundar, elemente chimice și minerale care pot fi folosite pentru a produce energie electrică, gaze naturale și chiar îngrășăminte pentru, probabil, să crească mai multe alge.Procedeul e ecologic, iar cantitatea de carbon eliminată de arderea petrolului e folosită în procesul de creștere a algelor. Această metodă este și sustenabilă, algele putînd fi produse permanent.

O analiză a arătat că implementarea acestei tehnici pe o scară mai largă poate permite companiilor să vândă biocombustibil în comerț cu doar doi dolari pe galon.Oamenii de știință au fost mult timp intrigați de lista de avantaje inerente pe care le au algele față de alte surse de energie.

„Când vine vorba de asta, americanii nu sunt ca europenii cărora tind să le pese mai mult de reducerea amprentei lor de carbon”, spune investigatorul principal Douglas C. Elliott, care a cercetat combustibilii alternativi timp de 40 de ani. „Forța motrice pentru adoptarea oricărui tip de combustibil este în cele din urmă dacă este la fel de ieftin ca benzina pe care o folosim acum”.

loading...

Add comment