Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
secrete medicale

Secretul medical ținut secret de unii: Apa fierbinte – cel mai puternic remediu pentru toate bolile. Descoperiți cum poate îmbunătăți sănătatea și vindeca corpul.

Potrivit asigurătorului de sănătate, Blue Cross and Blue Shield’s Federal Employee Program, consumul de apă caldă încălzește organismul și promovează circulația sângelui. Poate scădea tensiunea arterială și poate reduce riscul de boli de inimă.

Peter Deunov numit adesea și Maestrul de către adepții săi, a fost un filosof și profesor spiritual bulgar care a dezvoltat o formă de creștinism ezoteric cunoscută sub numele de Frăția Albă Universală.Maestrul Deunov spune că cel mai puternic medicament din lume este apa fierbinte. Oamenii moderni nu știu ce putere este conținută în apă.

Omul modern nu știe să bea apă și în ce cantitate. Fiecare organism are nevoie de o anumită cantitate de apă care să fie conținută în celulele în sine, pentru a-și menține umiditatea. Dacă își pierde umiditatea, organismul este expus la uscare. Astfel de oameni sunt de obicei nervoși, uscați, iritabili. Fără umiditate internă și apă externă, o persoană nu își poate curăța corpul de straturile externe și interne.

Atunci când bei apă fierbinte, aceasta iese prin pori, îi deschide și astfel restabilește starea de sănătate.orii sunt canale, deschideri ale sufletului. Sufletul respiră prin pori. Prin plămâni are loc o respirație specifică, iar prin porii pielii are loc o respirație generală. Și când respirația specifică și cea generală merg în paralel, o persoană este sănătoasă.Oamenii ar trebui să știe că apa este primul element al vieții și să bea întotdeauna apă curată și proaspătă.Viața este ascunsă în apă. Și când dispare din corpul tău, se usucă, la fel și pielea. Oamenii acizi prin natura lor au puțină apă în corp, iar oamenii flegmatici au apă stagnantă în corp. Apa din organism trebuie să fie într-o stare curentă.

Dacă te doare capul, vei bea trei pahare de apă fierbinte în înghițituri. O persoană suferă uneori de o durere de cap și de sânge insuficient în cap – în creier. Într-adevăr, nu ar trebui să existe mult sânge în cap, dar nu mai puțin decât este necesar.Când vasele de sânge ale unei persoane își pierd plasticitatea, agilitatea, se îmbolnăvesc de ateroscleroză.Cine vrea să-și păstreze sănătatea, să-și prelungească viața, trebuie să-și păstreze mobilitatea corpului. În acest scop, nu trebuie să mâncați în exces și să beți apă fierbinte, care ajută la dizolvarea sedimentelor care se formează în timpul mesei.

Dacă cineva suferă de dureri de stomac, lăsați-l să încerce acest lucru: dimineața, bea 10 înghițituri de apă fierbinte la fiecare 5 minute, făcând acest lucru de mai multe ori, durerea de stomac va dispărea.Dacă aveți arsuri la stomac, luați ulei de ricin sau beți apă fierbinte pentru a scăpa de discomfort.

Dacă răcești, pune comprese fierbinți pe locul dureros. Scufundați o bucată de bumbac în apă clocotită și puneți-o rapid pe locul dureros timp de 1-2 minute. Apoi se pune din nou în apă clocotită și de acolo pe locul dureros. Făcând această compresă de zece ori, durerea va dispărea.

loading...

Add comment