Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Când viața va reveni la normal,vă rog să cumpărați produse românești și să călătoriți în minunata Românie-Dr.Raed Arafat”.

Doctorul Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, este şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Acesta i-a îndemnat pe români, prin mesajul său ca atunci când se va încheia situația de urgență Coronavirus,să facă o faptă bună pentru restul anului 2020 si pentru tarisoara noastra.Să încerce să sprijine cât mai mult posibil economia și turismul țării noastre, pentru a putea să ne revenim la normal.

Să ne petrecem vacanța în România în acest an, să încercăm să mâncăm la restaurantele românești, să ne cazăm în hotelurile românești și să vizităm stațiunile turistice din România.La ora actuală, foarte multe companii, hoteluri și restaurante trec printr-o perioadă foarte dificilă din cauza măsurilor impuse de guvern.Ei vor avea mari dificultăți din cauza lipsei de vânzări din această perioadă.

Sperăm cu toții ca această pandemie de Covid-19 să se stingă mai devreme sau mai târziu și viața noastră să poată reveni la normal.Însă, cât aceasta va dispărea, va rămâne în urmă recesiunea economică, falimentele, șomaje și scăderea puterii de cumpărare.De aceea, va fi foarte important să putem susține economia România cât de mult putem.Să sprijinim companiile care au avut dificultăți, cumpărând și din magazinele mici, nu neaparat din hipermarketuri.Să încercăm să susținem țara noastră.Astfel, susții revenirea la o viață normală pentru tine și pentru toți cei dragi ție!Împreună susținem și înaintăm economia Romaniei.

Până când toate acestea vor trece, nu uitați să vă protejați cât de mult puteți de acest virus.Stați cât mai mult timp în casă, evitați deplasările și întâlnirire care nu sunt urgente, spațiile publice aglomerate și transportul în comun.Respectați regulile de igienă.Nu atingeți nasul, ochii, gura, fața după contractul cu anumite suprafețe publice.Nu stați în vecinătatea persoanelor care tușesc sau strănută.Nu uitați să vă spălați pe mâini cu apă și săpun sau cu soluție pe bază de alcool, de fiecare dată după ce ați luat contact cu orice suprafața din mediu.Purtați o mască chirurgicală în caz de tuse.Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți, prezentați dificultate respiratorie, dureri musculare și stări de oboseală și veniți dintr-o zonă de risc.Este foarte important să vă protejați în primul rând dvs., în acest fel vă veți proteja și familia și cei dragi.

loading...

Add comment