Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 tradiții de Revelion care aduc noroc, prosperitate și fericire

Sigur, Revelionul este adesea asociat cu tradiții și superstiții care urmăresc aducerea norocului și fericirii în noul an. Iată 12 tradiții populare:

1.Purtarea hainelor noi
Se crede că îmbrăcarea hainelor noi în noaptea de Revelion aduce noroc și prospătime pentru noul an.

2.Curățenia casei
Se spune că curățenia intensivă a casei înainte de Anul Nou ajută la eliminarea energiei negative și pregătește terenul pentru lucruri noi și bune.

3.Bani în buzunar
Se crede că având bani în buzunar la trecerea în noul an aduce prosperitate financiară.

4.Deschiderea ușilor și ferestrelor
Se spune că deschiderea ușilor și a ferestrelor la miezul nopții permite spiritelor bune să intre și să aducă noroc și fericire.

5.Cei 12 struguri la miezul nopții
În unele culturi, se mănâncă 12 struguri la miezul nopții, reprezentând cele 12 luni ale anului, fiecare aducând noroc și fericire pentru luna corespunzătoare.

6.Dansul și muzica
Petrecerile de Revelion sunt pline de dans și muzică pentru a aduce bucurie și energie pozitivă în noul an.

7.Nu munci în prima zi a Anului Nou
Se spune că a nu munci în prima zi a Anului Nou aduce noroc și fericire pentru întregul an.

8.Dorințe pentru noul an
Scrisori către sine sau liste cu dorințe pentru noul an sunt o modalitate de a-ți exprima obiectivele și dorințele pentru tot anul.

9.Măncatul de pește
Peștele este asociat deseori cu abundența și bogăția, iar consumul său în noaptea de Revelion este perceput ca un gest care aduce succes financiar și prosperitate pe parcursul întregului an.

10.Lenjerie roșie
Se spune că această culoare vibrată, roșul, este simbolul iubirii și al dorinței, iar purtarea lenjeriei intime roșii în noaptea de Revelion poate aduce noroc în dragoste și relații.

loading...

Add comment