Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cuptoarele cu microunde sunt periculoase! Uitați ce afecțiuni pot produce în corpul uman

Cuptoarele cu microunde sunt una dintre cele mai comune aparate de bucătărie care se găsesc în fiecare bucătărie.Aparatul este de mare comoditate în ceea ce privește gătitul și reîncălzirea hranei deja gătite și de aceea oamenii o folosesc.Cu toate acestea, comoditatea ca aceasta vine cu un preț. Potrivit unui studiu realizat de cercetătorul elvețian Hans Hertel, prepararea alimentelor în cuptorul cu microunde diminuează calitățile sale nutritive. Radiația ridicată cu care încălzește / gătește alimentele deformează moleculele din alimente, creând astfel compuși radioactivi dăunători.

Ce convenabil este să apăsați butonul „start” și să așteptați doar un minut pentru a vă alimenta mâncarea din noaptea trecută.Acum, să vedem ce se întâmplă când apăsați butonul „start”. Imediat după ce apăsăm pe buton, undele mici, energice, încep să treacă prin compartimentul interior al cuptorului. Aceste microunde eliberează radiații electromagnetice.Este vorba despre aceeași frecvență ca și telefonul mobil. Cuptoarele cu microunde eliberează radiații neionizante care pot fi recunoscute ca fiind canceroase.

Ce afecțiuni pot produce microundele în corpul uman?

Insomnie
Mâncarea cu microunde poate deveni uneori toxică și poate afecta somnul, care duce la insomnie.

Crește nivelul de colesterol.
Când încălziți sau gătiți alimente într-un cuptor cu microunde, nutrienții și antioxidanții din alimentele dvs. se pierd. Acest lucru poate duce chiar la creșterea nivelului de colesterol. Potrivit dr. Gita Prakash, medic de familie la Max Hospital, „microundele ar trebui folosite doar atunci când sunt absolut necesare și nu utilizate zilnic.

Consumul de alimente cu microunde provoacă pierderea memoriei, concentrarea, instabilitatea emoțională și scăderea inteligenței. Laptele cu microunde și cerealele au transformat unii dintre aminoacizii lor în carcinogeni.

Consumul de alimente prelucrate de la un cuptor cu microunde provoacă leziuni cerebrale permanente prin „scurtarea” impulsurilor electrice din creier.

Mineralele, vitaminele și substanțele nutritive ale tuturor alimentelor cu microunde sunt reduse sau modificate, astfel încât organismul uman obține beneficii puțin sau deloc.Alimentele cu microunde provoacă creșteri canceroase la nivelul stomacului și intestinului (tumori).

loading...

Add comment