Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ştefan Mandachi oferă meniuri fast-food gratis „până crapă cuptoarele“, în lupta cu coronavirus

Dacă nu vă amintiți cine este Ștefan Mandachi, atunci cu siguranță vă aduceți aminte de omul de afaceri din Moldova care a lansat protestul #șîeu, pentru că a construit, simbolic, primul metru de autostradă din Moldova din banii săi.Ei bine, după ce a lansat acest proiect, tânărul îi provoacă acum pe toți hotelierii din România să-și pună la dispozitie camerele pentru medici din prima linie care luptă cu covid-19.

Anuntul vine la scurt timp dupa ce omul de afaceri a pus gratuit la dispoziție hotelul său de patru stele, personalului medical și a voluntarilor care au interacționat cu bolnavi sau suspecți de infectare cu noul coronavirus, la Spitalul Județean Suceava. Tot aceasta a oferit meniuri gratuite cadrelor medicale, politistilor, jandarmilor si tuturor salvatorilor care participa la lupta impotriva COVID-19. „Nu exista absolut nicio limita!”, anunta el.Ba mai mult, el a spus că lanţul său de fast-food va oferi meniuri gratis câte doresc, tuturor angajaţior din instituţiile care luptă împotriva epidemiei.

„Am primit telefon de la Şeful unei instituţii care m-a întrebat politicos care este numărul meniurilor gratuite, întrucât angajaţii nu vor să depăşească o limită a bunului simţ având în vedere că nu achită!Și am răspuns: Până crapă cuptoarele! Deci: crăpatul cuptoarelor e limita! (şi dacă se taie curentul). Nu există absolut nicio limită!!! Pentru poliţie, dsp, spital, ambulanţă, pompieri, smurd, comanda și livrarea sunt gratuite”, a spus Mandachi pe pagina sa socializare.

Ştefan Mandachi a spus că nu se opreşte aici.Omul de afaceri şi-a scos acum la vânzare metrul de autostradă pe care l-a construit în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor din Moldova. Îl vinde centimetru cu centimetru, într-o campanie umanitară fără precedent în România.

„Am strâns, în 17 zile, aproape 1 milion de euro vânzând centimetri imaginari de autostradă. Ştii ce-i asta? Un record absolut al unei strângeri de fonduri iniţiate vreodată în ţara asta, de către o persoană fizică. Este enorm. Nici mie nu-mi vine să cred. Mi se pare absurd, ireal, bizar să strâng o sumă colosală dintr-un petec de autostradă care era adormit pe un câmp. S-au vândut 94.500 cm de autostradă, adică o treime din cei 300.000 cm cât are toată autostrada”, a spus antreprenorul.

Din banii adunați el, împreună cu echipa sa, au cumpărat deja numeroase echipamente pentru salvatorii din lina întâi. Un TIR încărcat cu lucruri vitale a ajuns la Spitalul Suceava. Antreprenorul le dă asigurări celor care au donat bani în cadrul campaniei sale că negociază preţurile de achiziţie la sânge.

loading...

Add comment