Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ştefan Mandachi oferă meniuri fast-food gratis „până crapă cuptoarele“, în lupta cu coronavirus

Dacă nu vă amintiți cine este Ștefan Mandachi, atunci cu siguranță vă aduceți aminte de omul de afaceri din Moldova care a lansat protestul #șîeu, pentru că a construit, simbolic, primul metru de autostradă din Moldova din banii săi.Ei bine, după ce a lansat acest proiect, tânărul îi provoacă acum pe toți hotelierii din România să-și pună la dispozitie camerele pentru medici din prima linie care luptă cu covid-19.

Anuntul vine la scurt timp dupa ce omul de afaceri a pus gratuit la dispoziție hotelul său de patru stele, personalului medical și a voluntarilor care au interacționat cu bolnavi sau suspecți de infectare cu noul coronavirus, la Spitalul Județean Suceava. Tot aceasta a oferit meniuri gratuite cadrelor medicale, politistilor, jandarmilor si tuturor salvatorilor care participa la lupta impotriva COVID-19. „Nu exista absolut nicio limita!”, anunta el.Ba mai mult, el a spus că lanţul său de fast-food va oferi meniuri gratis câte doresc, tuturor angajaţior din instituţiile care luptă împotriva epidemiei.

„Am primit telefon de la Şeful unei instituţii care m-a întrebat politicos care este numărul meniurilor gratuite, întrucât angajaţii nu vor să depăşească o limită a bunului simţ având în vedere că nu achită!Și am răspuns: Până crapă cuptoarele! Deci: crăpatul cuptoarelor e limita! (şi dacă se taie curentul). Nu există absolut nicio limită!!! Pentru poliţie, dsp, spital, ambulanţă, pompieri, smurd, comanda și livrarea sunt gratuite”, a spus Mandachi pe pagina sa socializare.

Ştefan Mandachi a spus că nu se opreşte aici.Omul de afaceri şi-a scos acum la vânzare metrul de autostradă pe care l-a construit în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor din Moldova. Îl vinde centimetru cu centimetru, într-o campanie umanitară fără precedent în România.

„Am strâns, în 17 zile, aproape 1 milion de euro vânzând centimetri imaginari de autostradă. Ştii ce-i asta? Un record absolut al unei strângeri de fonduri iniţiate vreodată în ţara asta, de către o persoană fizică. Este enorm. Nici mie nu-mi vine să cred. Mi se pare absurd, ireal, bizar să strâng o sumă colosală dintr-un petec de autostradă care era adormit pe un câmp. S-au vândut 94.500 cm de autostradă, adică o treime din cei 300.000 cm cât are toată autostrada”, a spus antreprenorul.

Din banii adunați el, împreună cu echipa sa, au cumpărat deja numeroase echipamente pentru salvatorii din lina întâi. Un TIR încărcat cu lucruri vitale a ajuns la Spitalul Suceava. Antreprenorul le dă asigurări celor care au donat bani în cadrul campaniei sale că negociază preţurile de achiziţie la sânge.

Atentie! Informatiile publicate pe WawList.com pot fi preluate doar in limita a 100 de caractere si cu citarea in lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor.
loading...