Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un copil român orfan, cel mai bun pianist din lume

Fabiani Pricsina, un băiețel din Petroșani, elev al Şcolii Gimnaziale „I.G. Duca” a reprezentat România la Concursul Internațional de Pian din Nisa, Franța și a câștigat panglica albastră, devenind cel mai bun pianist din lume.Micul pianist a reușit să impresioneze lumea și a luat locul I.

„Fabiani a luat locul I şi îi mulţumim doamnei profesoare Adina Stan că l-a îndrumat. Şi Fabiola, mama lui Fabiani, îi mulţumeşte doamnei profesoare de acolo din ceruri”, a declarat bunica lui Fabiani in fata ziaristilor.

El a cântat cu gândul la mama sa și a încercat să demonstreze cu toată ființa sa că muzica este tot ce mai contează acum pentru el și prin ea își exprimă cumva gândurile.Băiatul aflat la o vârstă fragedă, are o adevărată poveste de viață, dar care din păcate este una tristă.Fabiani Pricsina a rămas orfan de mic, fără ambii părinți, care au murit în urma unui accident rutier, în joia mare dinaintea Paștilor, când el avea numai 10 ani. El a fost crescut de mătușa și unchiul său, care au făcut tot ce le-a stat în putință să-l ajute să ajungă un om mare. Oameni simpli, cu venituri mici, dar cu un suflet foarte mare.P robabil că părinții luiu, de acolo de sus, îl ocrotesc și sunt foarte mândri de reușitele băiatului lor.

Micuțul pianist a fost remarcat până și de renumitul Andreea Bocelli, care l-a invitat sa cânte împreuna cu el în concert. El visează să aibă concerte oriunde în lume. Fericirea lui este muzica,nimic altceva. Băiatul a mai participat și în România și Italia la diferite concursuri de muzică, unde a ajuns până în etapele finale. El este un adevărat talent, care a impresionat o țară întreagă, la ora actuală fiind considerat cel mai bun pianist din lume, datorită premiului obținut în Franța la Concursul Internațional de Pian.

loading...

Add comment