Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
timeea-petrescu

Românca geniu, prea puțin promovată, care la 12 ani se face remarcată prin inteligență.A fost acceptată în grupul celor mai deștepți oameni din lume.

Timeea Petrescu, originară din Craiova a obținut scorul de 162 de puncte la testul IQ și a intrat în organizația Mensa, alături de alți oameni cu cel mai ridicat coeficient de inteligență.140 de puncte IQ este considerat a fi al unui geniu.Mensa este o organizație a persoanelor cu IQ ridicat, care își propun să identifice, să înțeleagă și să susțină inteligența. Totodată aceasta are ca scop încurajarea cercetării în domeniul inteligenței și crearea atât experiențe sociale, cât și intelectuale pentru membrii săi.Mensa are membri de toate vârstele în aproape 100 de țări din întreaga lume.Societatea oferă membrilor săi oportunități diverse și interesante.

Tânăra românca are un IQ precum Albert Einstein sau Stephen Hawking.Timeea Petrescu a dat semne încă de mică că este foarte inteligentă,La vârsta de doi ani, Timeea făcea adunări şi scăderi cu tatăl meu şi îi cerea să-i dea exerciţii mai grele, mai grele.La vârsta de 4 ani vorbea fluent limba engleză.Urmând apoi școala, unde a obținut numai note mari.Părinții Timeei s-au stabilit în Marea Britanie încă de când fetița avea 4 ani, pentru a-i oferi acesteia un trai mai bun.Ei au și o mică afacere, reușind să-și deschidă un restaurant cu specific românesc chiar în centrul Londrei.Totuși dorul de țară nu l-au lăsat deoparte și își petrec o parte din vacanțe în România, pentru a fi alături de bunici.

Elevă la Mathematics & Sciences College Heathland, Timeea vrea să ajungă să studieze la Oxford sau Cambridge, unele dintre cele mai prestigiîi place să citească mult și învata limbi straine.A reușit să învețe singură până acum șimba coreeană și japoneză, știe să citească și să scrie.Pe această cale noi dorim să o felicităm și să-i urăm mult succes în continuare în cariera sa.Este o adevărată mândrie pentru țara noastră și sperăm să se întoarcă acasă cât de curând.

Din păcate nu este o surpriză că tot mai mulți tineri aleg să studieze în străinătate, la universități faimoase.Țări precum Marea Britanie, Franța, Olanda, Germania, Danemarca și altele, dețin un nivel de învățământ superior față de cel din România.Acestea oferă facilități și materiale moderne, și fac eforturi permanente de îmbunătățire a procesului academic și a condițiilor oferite studenților săi.Studiile la o universitate de prestigiu dintr-o astfel de țară îmbogățesc considerabil orizontul personal și professional al fiecărei persoane.

loading...

Add comment