Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
frunze-de-marar

Mărarul, una dintre cele mai populare ierburi pentru eliminarea kilogramelor în plus

Mararul, cunoscut și sub denumirea de buruiană de mărar, este una dintre cele mai populare ierburi care oferă o aromă dulce suplimentară murăturilor, salatelor, cartofilor, sosurilor pe bază de iaurt și peștelui.Pe lângă aroma pe care o oferă mâncărurilor, mărarul este plin de nutrienți care pot contribui la sănătatea și bunăstarea dumneavoastră generală.Totodată este cunoscut pentru eliminarea kilogramelor în plus.

Încorporarea mărarului în dieta zilnică vă poate ajuta să atingeți greutatea ideală în siguranță.În plus, prezintă și propria sa parte de scopuri medicinale pe care egiptenii antici le aplicau în practică.Are în compoziție vitamina C, care ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar, și este importantă pentru formarea oaselor, metabolismul și vindecarea rănilor.Prezența vitamina A este la fel de benefică, deoarece are un rol critic în stimularea sistemului imunitar, a sistemului reproducător și a sănătății ochilor.Mărarul conține, de asemenea, o mulțime de antioxidanți care ajută la combaterea moleculelor instabile numite radicali liberi, care sunt în primul rând responsabili pentru deteriorarea celulelor din organism.O altă vitamină care se găsește în mărar numită riboflavină ajută în procesul de descompunere a proteinelor, grăsimilor și carbohidraților pentru a produce energie.

Deoarece mărarul conține compuși naturali numiți antioxidanți care sunt specializați în protejarea celulelor împotriva radicalilor liberi dăunători, încorporarea frunzelor și a semințelor de mărar în dieta dumneavoastră obișnuită vă va ajuta să tratați sau să evitați anumite afecțiuni inflamatorii cronice. Aceste afecțiuni de sănătate pot include boli cardiovasculare, artrită reumatoidă, Alzheimer și alte forme de cancer.Cercetările au demonstrat că consumul regulat de extract de mărar poate reduce trigliceridele și nivelul de colesterol rău, menținând în același timp nivelul de HDL sau colesterol bun.

Cum se folosește mărărul pentru eliminarea kilogramelor în plus.
Ceaiul din frunze de mărar este eficient pentru pierderea în greutate, deoarece are proprietăți care ajută la scăderea trigliceridelor din organism și a nivelului de colesterol rău.Pentru a prepara ceaiul aveți nevoie să adăugați câteva frunze de mărar proaspăt tăiate în apă fierbinte, să lăsați să fiarbă aproximativ 5 minute și să beți o ceașcă, două pe tot parcursul zilei.Indiferent dacă consumați mărarul sub formă de ceai sau îl încorporați în dieta zilnică, pentru a oferi aromă alimentelor, cu siguranță va aduce aceleași beneficii pentru organism.

loading...

Add comment