Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 poziții de Yoga care vă vor schimba corpul complet

Yoga a fost cunoscută de secole, iar cercetările au demonstrat că o practică regulată de yoga poate îmbunătăți în mod semnificativ sănătatea fizică, mentală și spirituală, include flexibilitate, fitness, echilibru, forța musculară și mobilitatea spinală.Trebuie să ne îngrijim de sănătatea noastră și am ales câteva poziții de bază dar foarte eficiente care vor funcționa incredibil de bine pentru toată lumea, de la un începător la un expert.

1. Poziția câine cu fața în jos.


Această poziție permite întinderea și întărirea întregului corp și este una dintre principalele poziții în majoritatea tipurilor de yoga.Țineți încheieturile sub umeri și genunchi sub șolduri. Puneți degetele de la picioare, împingeți-vă mâinile în podea și îndreptați picioarele pentru a veni în câine în jos. Dacă aveți nevoie, mențineți ușor genunchii îndoiți. Țineți această poziție pentru aproximativ 5 respirații.

2. Planșă.


În timp ce acesta este unul dintre cele mai bune exerciții pentru a vă întări mușchii, acesta funcționează de fapt pentru întregul tău corp. Trucul îți controlează respirația și asta chiar ajută.Umerii dvs. ar trebui să fie direct peste coate, spatele este drept, dacă vă puteți ridica picioarele sus, altfel rămâneți pe genunchi. În orice caz, este esențial să păstrați linia dreaptă de la vârful capului în picioare sau șolduri.

3. Planșă în sus.


Aceasta este o pozitie foarte buna pentru intinderea părții superioare a corpului, precum si cresterea rezistentei brațelor, picioarelor si imbunatatirea echilibrului.Începeți prin a vă pune mâinile în spatele dvs., când vă îndreptați spre picioarele voastre. Ridicați șoldurile, extindeți un picior, urmat de celălalt picior cu degetele de la picioare, apăsând pe podea.

4. Lungimi pe o parte.


Această poziție este concepută pentru a lucra pe părțile laterale ale taliei și pentru a întări picioarele, pentru a întinde soldurile,umerii, pieptul și coloana vertebrală. De asemenea, deschide plămânii, îmbunătățește digestia și ajută la ameliorarea stresului.Începeți să vă așezați picioarele la o distanță de picioare și să vă apropiați de brațe. Rotiți piciorul drept la 90 °. Rotiți șoldurile spre spate și ajungeți la mâna dreaptă înainte. Începeți să vă îndoiți și puneți-vă mâna dreaptă în jos pe gleznă, tibie, genunchi sau pe podea, în timp ce vă întindeți mâna stângă spre cer, ținând o linie dreaptă de la mâna dreaptă la stânga. Repetați pe partea opusă.

5. Poziția copacul.


Acesta vă va îmbunătăți echilibrul și vă va învăța cum să respirați. De asemenea, consolidează și tonifică mușchii picioarelor, gleznele și coapsele interioare.Începeți cu picioarele împreună, apoi ridicați încet genunchiul stâng, ridicați-l, plasați piciorul stâng pe coapsa interioară superioară sau pe partea inferioară a gambelor inferioare și ridicați brațele până la cer, palmele împreună . Țineți pentru 8-10 respirații, apoi comutați părțile laterale.

6. Poziția războinicul.


Această poză este, de asemenea, una dintre principalele poziții în multe practici de yoga. Este esențial pentru îmbunătățirea forței și a întregului corp inferior, este de asemenea excelent pentru întinderea șoldurilor și a coapsei.

7. Podul din șezut.


Această poziție functioneaza pe intinderea din fata a corpului si intareste spatele corpului. De asemenea, îmbunătățește circulația sângelui și digestia, ajută la ameliorarea stresului și deschide plămânii și glanda tiroidă.Stați pe spate. Ridicați șoldurile și țineți-le timp de 8-10 respirații.

8. Poziția copilul.

Aceasta poziție este bună pentru stres sau ameliorarea tensiunii, este, de asemenea, foarte bună pentru digestie.Începeți să stați pe genunchi pe covor, apoi coborâți-vă capul la podea, cu mâinile ridicându-vă înainte sau le puteți pune lângă dvs. Relaxați-vă.

9. Poziția Cobra.


Această poziție este foarte bună pentru îndreptarea spatelui și deschiderea pieptului și a umerilor. De asemenea, scade rigiditatea spatelui.Începeți prin a sta cu fața în jos, ridicați-vă, îndoiți-vă coatele, îndoiți-vă coatele și încet jos pe podea, rotiți-vă umerii înapoi și ridicați-vă cu ușurință spatele. Țineți pentru 8-10 respirații.

10. Poziția Bărcuța.


Aceasta pozitie intareste intregul spate, imbunatateste pozitia si flexibilitatea spinarii.Îndoiți genunchii, ridicați coapsele de pe podea, ajungeți în spate și luați gleznele. Țineți pentru 8-10 respirații.

loading...

Add comment