Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 întinderi care accelerează metabolismul și ard grăsimile

Exercițiul poate părea înfricoșător, mai ales atunci când vine vorba de găsirea timpului pentru a face acest lucru, dar există modalități de a face distractiv și ușor. Există o mulțime de întinderi simple pe care oamenii le pot face în confortul propriei lor case, chiar și în scaun sau în pat, care pot contribui la promovarea pierderilor de grăsimi sau la creșterea metabolismului.În continuare vom prezenta câteva dintre exerciții.

1. Îndoiri din picioare.


Stați în picioare și îndoiți ușor genunchii. Deplasați-vă în direcția șoldurilor, astfel încât corpul superior să atârne peste picioare, păstrându-vă în același timp genunchii. Apoi, țineți brațele, așezându-vă mâinile peste picioare. După ce țineți 4 respirații, trageți-vă abdomenul și rotunjiți-vă spatele toate odată. Faceți acest lucru de 3 ori în total.

2. Răsuciri de trunchi.


Din poziția pe spate, extindeți brațele în lateral. Ridicați picioarele folosind genunchii și apoi le coborâți într-o parte până când coapsa atinge podeaua. Ridicați din nou picioarele și repetați pentru partea opusă.

3. Bărcuța.


În primul rând, stai jos cu genunchii îndoiți și picioarele pe pământ, cu mâinile pe lângă șolduri. În timp ce țineți spatele drept, ridicați picioarele și extindeți brațele înainte. Echilibrează-te pe oasele tale așezate și prelungești torsul din față. Respirați și îndreptați-vă picioarele astfel încât să faceți o formă „V”. Rămâi în această poză pentru aproximativ 5 respirații, răspândind în același timp lamele.

4. Îndoiri laterale.

Împingeți mâinile , întinzând degetele. Păstrați-le peste cap și ajungeți înainte. Inspirați și înlăturați în timp ce vă îndoiți corpul spre dreapta. Respirați încet de 5 ori și repetați exercițiul în direcția opusă.

5. Răsuciri abdominale.

Așezați-vă pe podea cu picioarele drepte . Puneți piciorul stâng, astfel încât călcâiul dvs. să atinge fundul. Fie țineți picioarele afară, dar ușor îndoite sau traversați piciorul drept peste stânga. Acum, răsuciți corpul spre dreapta și plasați cotul stâng la exteriorul genunchiului. Așezați-vă mâna dreaptă pe podea, pentru a putea privi peste umărul drept. Luați o respirație adâncă și mențineți această poziție timp de un minut. Eliberați întinderea și repetați cu partea opusă.

6. Podul de jos.


Stați pe podea și îndoiți genunchii, ținându-vă picioarele pe podea. Respirați și împingeți coada în timp ce pardoseala, creând o formă asemănătoare podului. Frământați genunchii direct deasupra tocurilor, împingându-i înainte. Firmă și extinde-ți brațele. Rămâi în această poză timp de aproape un minut.

7. Cobra.


Acest exercițiu ajută la îmbunătățirea muschilor abdominali. Împingeți-vă picioarele în timp ce țineți palmele pe podea. Respirați încet și ridicați pieptul în sus. Apoi, încercați să vă îndoiți înapoi. Țineți această poziție timp de aproximativ 30 de secunde și expirați, revenind la poziția inițială. Repetați acest exercițiu de 5 ori.

loading...

Add comment