Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
aspirina

Aspirina,remediu pentru călcâie crăpate,varice și bătăruri, dar și pentru alte afecțiuni de care mulți nu știu.

Călcâiele crăpate, varicele și bătăruile au capacitatea de a provoca disconfort sâcâitor pe tot parcursul zilei și de a deranja mișcările zilnice la fel de simple precum mersul pe jos.Bătăturile se pot transforma rapid de la o umflătură abia vizibilă pe degetul de la picior, la o deformare dureroasă care îți slăbește starea de bine.Din fericire, dacă este tratată devreme, puteți preveni această problemă înainte să devină una gravă. Modul în care tratezi venele varicoase va varia în funcție de cât de mult te afectează, cum ar fi cât de mult disconfort simți din venele tale, dacă acestea interferează cu activitățile tale din viața de zi cu zi sau dacă aveți complicații de la vene, cum ar fi ulcere ale pielii sau răni. În unele situații, este posibil să scăpați rapid de varice cu ajutorul aspirinei.

Aspirina este un remediu valoros pentru bătături.Zdrobiți 3-4 tablete de aspirină într-o pulbere fină. Adăugați pudra de aspirină într-un lighean plin cu apă caldă. Acum înmuiați-vă piciorul în această soluție timp de 10-15 minute sau până când umflarea și durerea se reduc.

Pentru călcâiele crăpate aplicați amestecul de aspirină și miere direct pe călcâie și lăsați-l pe picioare 30-40 de minute. Aspirina are acid salicilic care ajută la exfolierea lent a stratului exterior de piele moartă, iar mierea, ingredientul super-puternic, va hidrata orice piele uscată.

Aspirina este o măsură preventivă excelentă pentru cei cu risc de formare a cheagurilor de sânge cu vene varicoase, dar nu tratează în totalitate varicele. Nu începeți un regim cu aspirină fără supravegherea unui medic. Acest lucru ar putea pune sănătatea în pericol și ar putea duce la probleme de sănătate venoase și generale pe termen lung.

Terapia zilnică cu aspirină este adesea recomandată pacienților care au avut un atac de cord sau care sunt expuși riscului de a avea un atac de cord.Chiar dacă s-ar putea gândi la ea ca un analgezic, aspirina are de fapt proprietăți unice care împiedică trombocitele să formeze un cheag în vasele de sânge deschise sau răni.Aspirina este utilizată pentru a reduce febra și pentru a calma durerea ușoară până la moderată din afecțiuni precum dureri musculare, dureri de dinți, răceală comună și dureri de cap.De asemenea, poate fi utilizat pentru a reduce durerea și umflarea în condiții precum artrita. Aspirina este cunoscută ca un salicilat și un medicament antiinflamator.

loading...

Add comment