Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
circulatie-proasta

Problema picioarelor reci și a circulației proaste, se poate rezolva rapid cu aceste 5 sfaturi

Tot mai mulți oameni se confruntă cu această problemă.Principalele probleme medicale care provoacă picioarele reci sunt scăderea circulației la nivelul extremităților și afectarea nervilor, cunoscută sub numele de neuropatie. O cauză a scăderii circulației este ateroscleroza, unde arterele sunt îngustate de depozitele de grăsime și împiedică fluxul sanguin la nivelul membrelor.Corpul transportă sânge, oxigen și substanțe nutritive către celulele din jurul corpului prin sistemul circulator. Dacă vasele de sânge dintr-o zonă se închid, se întăresc sau se îngustează, o persoană poate dezvolta circulație redusă.

Este important să îmbunătățim circulația la nivelul picioarelor și picioarelor pentru a preveni o serie de afecțiuni medicale care pot rezulta din fluxul sanguin slab.Există multe pe care le puteți face pentru a îmbunătăți circulația în picioare.De aceea am făcut o listă cu 5 sfaturi care pot rezolva problema picioarelor reci, chiar și în 20 de minute.

Una dintre cele mai rapide moduri de a ameliora picioarele reci este să le înmoi într-o baie caldă. Umplerea unei căzi sau chiuvete cu apă caldă și înmuierea picioarelor timp de 10 până la 15 minute poate fi suficientă pentru a menține sângele proaspăt să circule la picioare pe tot parcursul zilei.Apa caldă face arterele și venele să se deschidă puțin mai larg, lăsând să treacă mai mult sânge.

Mișcarea este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a îmbunătăți circulația este să faceți exerciții regulate.Chiar și o simplă plimbare poate face o mare diferență în sănătatea ta.

Ridicați picioarele deasupra inimii timp de cel puțin 20 de minute pe zi pentru a vă îmbunătăți circulația și pentru a reduce umflarea picioarelor. Profitați de această ocazie nu numai pentru a elimina presiunea de pe picioare, ci și pentru a reduce stresul, pentru a vă relaxa sau pentru a medita.

O dietă sănătoasă cu fructe și legume este, de asemenea, importantă pentru a îmbunătăți circulația și sănătatea generală.Mănâncă multe fructe și legume. Stai departe de grăsimile saturate care pot fi găsite în carnea roșie, pui, brânză și alte surse animale. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți greutatea într-un interval sănătos, colesterolul și tensiunea arterială sub control – și arterele curate.

Ciorapii compresivi sunt și ei o varintă foarte bună pentru picioarele reci.Aceștia strâng puțin picioarele, astfel încât sângele să nu țină prea mult timp. În schimb, se va muta înapoi în inima ta. Întrebați-vă medicul care lungime și cantitatea de presiune sunt cele mai bune pentru dvs.

Dacă sunteți îngrijorat de circulația dumneavoastră, consultați imediat un chirurg vascular. Un test simplu, nedureros și neinvaziv numit ecografie duplex poate determina dacă aveți circulația proastă și severitatea afecțiunii.Pe baza severității stării dumneavoastră, un medic specialist vascular va determina cea mai bună opțiune de tratament pentru dumneavoastră.

loading...

Add comment