Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

12 trucuri care vă influențează corpul în mod neașteptat

Imaginați-vă această situație: aveți o întâlnire super-importantă într-o oră, dar aveți, de asemenea, o durere de cap neașteptată.Sau stați pe scaunul dentistului, iar stomacul dvs. decide brusc să se răzvrătească.Aceste probleme enervante vă pot strica serios viața de zi cu zi, mai ales dacă nu aveți nici un medicament la îndemână. Din fericire, există o mulțime de trucuri utile care vă pot ajuta să faceți față cu acestea și să obțineți rapid un control asupra corpului dvs.În continuare am ales 12 trucuri utile care pot avea un efect surprinzător asupra corpului tău.

1. Suflați pe degetul mare pentru a vă liniști nervii.


De ce funcționează : Degetele au un impact direct asupra nervului care controlează ritmul cardiac. Atunci când sufli pe ele, vă încetiniți ritmul cardiac și scădeți tensiunea arterială, ceea ce vă ajută să vă liniștiți repede.

2. Țineți un creion între dinți pentru a vă stimula starea de spirit.


De ce funcționează : păstrarea unui creion în gură vă va ajuta să vă activați mușchii zâmbetului , care vă pot înșela creierul și vă pot ridica spiritele.

3. Întoarceți gâtul gâdilind scarpinând urechea.


De ce funcționează : Când nervii din ureche sunt stimulați, creează un reflex în gât care poate provoca un spasm muscular. Acest spasm muscular poate scuti gâtlejul din gât.

4. Opriți reflexul gâtului prin strângerea degetului mare stâng.


De ce funcționează : De fapt, este necunoscut dacă este vorba de un anumit set de nervi în mâna ta sau de o distragere a atenției pentru creier, dar există o dovadă că acest truc vă poate ajuta.

5. Opriți sângerările nazale prin apăsarea gingiilor superioare.


De ce funcționează : Se crede că punerea presiunii asupra gingiilor poate bloca artera care alimentează sângele nasului.

6. Înghițiți pastilele încăpățânate prin înclinarea capului înainte.


De ce funcționează : dacă luați o gură de apă și apoi vă înclinați capul înainte în loc de spate, acest lucru vă va ajuta să vă ocupați cu greu de înghițit capsulele cu ușurință. În acest caz, capsulele trebuie să plutească și vor fi imediat în spatele gâtului.

7. „Treziți-vă” brațul prin mișcarea capului.


De ce funcționează : Un braț tingular este adesea rezultatul compresiei nervilor din gât. Deci, dacă vă slăbiți mușchii gâtului, acest lucru vă va ajuta să eliberați presiunea suplimentară în braț.

8. Preveniți cicatrizarea arsurilor prin apăsarea cu degetele împotriva zonei arse.


De ce funcționează : Aplicarea presiunii ușoare cu degetele va aduce rapid zona arsă înapoi la o temperatură normală a pielii și va face mai puțin probabilă blisarea.

9. Îndepărtați durerea de cap prin punerea mâinilor sub apă rece.


De ce funcționează : Temperatura rece poate crește circulația sângelui în tot corpul. Ea funcționează cel mai bine pe mâini, deoarece au mulți nervi care sunt conectați direct la creier.

10. Scăpați de frica de ace prin tuse.


De ce funcționează : Tusea poate funcționa ca o simplă distragere a atenției pentru creier. De asemenea, creste instantaneu tensiunea arteriala, ceea ce ajuta la reducerea perceptiei durerii.

11. Faceți ca durerea de dinți să dispară prin plasarea unui cub de gheață pe spatele mâinii dvs. între degetul arătător și degetul mare.


De ce funcționează : această parte a mâinii este plină de căi nervoase care transporta semnale dureroase în creier, iar temperatura rece este capabilă să blocheze aceste semnale.

12. Scăpați de sughiț ridicând brațele deasupra capului și întinzându-vă.


De ce funcționează : Stretching-ul poate reseta efectiv mușchii diafragmei și poate opri contractarea involuntară.

loading...

Add comment