Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
tata-si-fiica

7 lucruri pe care fiecare fată trebuie să le audă de la tatăl ei

Relația dintre fată și tatăl ei este una specială.Tații sunt cei care servesc adesea ca primele modele masculine pentru fiicele lor, modelând viziunea unei fete asupra lumii despre modul în care bărbații interacționează cu cei din jur, cum își procesează sinele emoțional și cum arată ceea ce prețuiesc cu adevărat.Tații sunt modele în viața fetelor.Ei pun bazele securității, încrederii și dragostei. Fiicele tind să-i judece pe toți ceilalți bărbați care vin în viața lor mai târziu, pe baza exemplului pe care tații lor le-au dat.În continuare am adunat 7 lucruri pe care fiecare fată trebuie să le audă de la tatăl ei.

1.Când crești, vei deveni ceea ce vrei tu să fii.
Tații sunt cei care pot ajuta reamintindu-le fiicelor sale că pot crește pentru a deveni orice și-au propus, chiar și președintele țării.De asemenea, este important ca ea să știe că viața nu înseamnă doar câți bani câștigi sau din câte echipe câștigătoare faci parte, ci dacă ești fericit în timp ce se întâmplă.

2.Este în regulă să ceri ajutor.
Ca tată. dacă arătați că nu vă este frică să solicitați sfaturi, cunoștințe sau îndrumări, o veți putea învăța pe fiica dvs. cum să facă același lucru.

3.Sunt aici pentru tine, mereu.
Fetele trebuie să știe că pot conta pe tații lor întotdeauna, indiferent de ce se întâmplă, chiar și în adolecență.Este ok ca fiica ta să te întrebe despre băieți și alte chestii ca adult, pentru că ai fost acolo și vei ști să îi dai sfaturi minunate.

4.Sunt atât de recunoscător că sunt tatăl tău.
În agitația vieții de zi cu zi, este așa de frumos să îți exprimi recunoştinţa.Să îi arăți fiicei tale cât de norocos și mândru te simți că ești tatăl ei și totodată să-i amintești că ești alături de ea în orice moment al vieții.

5.Sunt atât de mândru de tine.
Copiii trebuie să audă că părinții lor sunt mândri de realizările lor, indiferent cât de banal ar părea.Este atât de simplu și de frumos să spui aceste lucruri.

6.Poți să-mi spui orice.
O fată trebuie să fie capabilă să-i spună tatălui ei orice. Dacă ești „fata lui tati”, ai nevoie totală de el acolo pentru a asculta orice și tot ce ai de spus. Tați, nu ratați niciodată ocazia de a vă asculta fiicele când au ceva să vă spună.

7.Te iubesc.
Spune-i fiicei tale că o iubești în fiecare zi. Spune-i de mai multe ori pe zi. Spune-i chiar și atunci când crede că este ciudat. Spune-i pentru că o faci.Fiecare fetiță și fetiță mai mare trebuie să audă că tatăl ei o iubește.

Unul dintre cele mai grozave moduri în care poți interpreta dragostea este prin cuvinte.Cuvintele tale au ocazia să-i dea fiicei tale aripi pentru a zbura.

loading...

Add comment