Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu mai țineți gazele – iată 7 beneficii pentru sănătate ale eliminării gazelor intestinale.

Flatulența este procesul prin care organismul elimina gazele rezultate in urma digestiei.Poate fi jenantă oriunde în public.Este foarte obișnuit ca cineva să se rușineze ori de câte ori se întâmplă.Într-adevăr, flatulența este un indicator excelent al unui sistem digestiv sănătos și arată un nivel excelent echilibrat de bacterii bune în intestin. Nu este întotdeauna plăcut să miroși, dar cel puțin spune cât de bine ai avut grijă de tine.

Flatulența apare cel mai adesea atunci când dormi. Ce anume îl face pe cineva să-l piardă? Alimentele care păstrează un nivel ridicat de carbohidrați, cum ar fi fasolea, pastele, produsele lactate, ovăzul, grâul și altele asemenea, te vor face să te descurci mai des.Consumul de zaharuri rafinate vă poate determina să încetați să vărsați, dar nu merită povara sănătății dvs. să luați acest curs de acțiune. Roșirea în mijlocul unei mulțimi este mult mai favorabilă decât o călătorie îngrijorătoare la medic despre sănătatea digestivă.

Fie că o sa crezi sau nu, flatulența are câteva beneficii uimitoare. Iată șapte dintre ele pe care le-am enumerat mai jos.

 1. Alergii la mancare.
  Flatulența este o modalitate bună de a ști dacă aveți intoleranțe sau alergii la anumite alimente. Rezultatul este mai mult decât cantitatea medie de gaz eliberat, care este corpul tău care încearcă să respingă o parte din conținut. Dacă acest lucru provoacă o reacție alergică, asigurați-vă că programați o întâlnire cu medicul dumneavoastră primar.
 2. Reducerea balonării.
  Acumularea de gaze în intestin și în zonele gastro-intestinale poate provoca o anumită iritare. Poate duce la tulburări de stomac și poate provoca chiar dureri acute în unele zone ale intestinului.
 3. Mirosul flatulenței este sănătos.
  Deși este foarte ciudat să te gândești, să-ți simți mirosul de flatulență este de fapt sănătos pentru tine. Motivul este că hidrogenul sulfurat produs în intestinele noastre ajută la prevenirea afectării mitocondriale asupra noastră. Ca rezultat, acest lucru poate ajuta la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale și chiar a artritei.
 4. Vă ajută să vă echilibrați dieta.
  Mirosul flatulenței vă poate ajuta să stabiliți cât de bine echilibrată este dieta dumneavoastră. Corpul dvs. va reacționa diferit la diferite tipuri de alimente atunci când este timpul să treceți de vânt. Dacă mănânci multă carne roșie, atunci va avea cu siguranță un miros mai înțepător.
 5. Reduce durerea abdominală.
  Încercați să nu vă țineți gazele.Acest lucru poate provoca dureri abdominale severe, care este cunoscută și sub denumirea de distensie intestinală.Pentru a vă ajuta cu acest proces, puteți, în general, să vă frecați burta pentru a ușura fluxul de gaz și pentru a ușura eliberarea.
 6. Sănătatea colonului.
  Un alt motiv pentru care nu este inteligent să țineți gazul este că poate provoca daune nocive colonului și vă poate inflama hemoroizii. Asigurați-vă că treceți gazele în mod natural pentru a evita acest pericol pentru sănătate și pentru a promova funcții corporale sănătoase.
 7. Se simte plăcut.
  Dacă simțiți că poate treceți prea mult gaz și cumva contribuie la încălzirea globală, atunci cu siguranță puteți face lucruri pentru a reduce cantitatea de gaz pe care o lăsați să iasă.
loading...

Add comment