Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când un capitol din viața ta se termină,nu încerca să lungești povestea,întoarce pagina și continuă-ți viața.

Viața este ca o carte. Unele capitole sunt triste, altele sunt fericite și altele sunt interesante, dar dacă nu întoarceți niciodată pagina, nu veți ști niciodată ce are pregătit pentru voi capitolul următor.”

Mulți dintre noi consideră că este dificil să mergem mai departe din cauza incapacității de a da drumul la modul în care au stat lucrurile. Încercăm să ne agățăm de obiceiuri, modele și relații vechi, fără să ne dăm seama că ne scurge energia și ne împiedică să primim binecuvântările care ne așteaptă în viitor.De asemenea, este important să ne ocupăm de pietrele din trecut, cum ar fi orice amintiri amoroase și lecții importante de viață. Toate acestea necesită mecanisme de copiere care să ne permită să facem o tranziție lină din trecut în noua eră care bate la ușa noastră.

Lăsați durerea trecutului, indiferent dacă părăsiți un loc de muncă, un oraș sau o relație, asigurați-vă că, la plecare, plecați cu un sentiment de iubire și recunoștință.Dă drumul la orice râvnă, amărăciune și durere.Nu uitați că orice veți lăsa în urmă nu va mai fi prezent în realitatea voastră fizică și puteți retrăi doar în lumea interioară a amintirilor voastre.Lăsând deoparte toxicitatea și resturile dureroase din trecut vă va lumina calea și vă va permite să călătoriți în următoarele capitole din viața voastră.

Fiecare experiență pe care o avem se întâmplă dintr-un motiv și face parte din planul Universului pentru evoluția noastră personală.Ne privește să fim atenți la sensul mai profund și la lecțiile din toate experiențele noastre, atât bune, cât și rele, și să nu le lăsăm să se risipească.

După ce ați întors pagina, vă puteți orienta atenția către completarea paginilor noului capitol din viața voastră. Cea mai bună sursă de îndrumare este interiorul dvs., deoarece are în vedere scopul, valorile și viziunea dvs. pentru viitor.

Dacă te afli într-un loc din viața ta în care încerci să depășești sentimentele de tristețe și te străduiești să te adaptezi realității actuale, te rog să fii amabil cu tine în timpul acestui proces.Știți că ceea ce treceți nu este menit să fie ușor și vă va testa puterea caracterului.Dar, când un capitol din viața ta se termină, nu încerca să lungești povestea, întoarce pagina și continuă-ți viața.Va fi mult mai bine.

loading...

Add comment